in

Nicușor Cionoiu: Guvernul nu știe ce este de făcut și în ce condiții se va începe noul an școlar

Senatorul Partidului Social Democrat, Nicușor Cionoiu, își adresează indignarea față de modul în care autoritățile gestionează deschiderea școlilor de la 13 septembrie în contextul pandemic. Principalele semne de întrebare ale senatorului sunt legate de modul în care testarea non-invazivă a elevilor va avea loc și modul în care se va desfășura testarea periodică a profesorilor, conform unei postări Facebook a politicianului. Remarci sunt aduse și la adresa infrastructurii digitale, insuficiente pentru desfășurarea cursurilor online, cât și la lipsa unei comunicări eficiente din partea autorităților calificate.

Iată declarațiile senatorului:

Mai este puțin până la reînceperea cursurilor, dar elevii, profesorii și părinții nu știu care sunt măsurile ce au fost sau vor fi luate. La fel ca în dățile anterioare, Guvernul nu știe ce este de făcut și în ce condiții se va începe noul an școlar.”, precizează Nicușor Cionoiu și continuă:

Până în momentul de față nu s-a stabilit cum se va face testarea non-invazivă a elevilor și cum se va asigura testarea periodică a profesorilor. Școlile nu au fost dotate cu infrastructura digitală necesară pentru desfășurarea cursurilor online și nici nu au fost anunțate cu exactitate măsurile pe care profesorii și elevii vor trebui să le respecte odată cu începerea noului an școlar.

Doar vorbe multe, orgolii, bătaie pe funcții și discuții în contradictoriu între membrii coaliției de guvernare, nimic concret pentru noi și pentru copiii noștri.”, scrie senatorul în aceeași postare Facebook.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Festivalul de film TenarisCinelatino revine în Călărași în perioada 27-29 august 2021 cu a XI-a ediție

Corpul B al sediului Agenției pentru Dezvoltarea Regională (ADR) Sud Muntenia în valoare de aproximativ 8 miliarde de lei este aproape de finalizare