Connect with us

Breaking News

Mâncare stricată într-o gradiniță din Călărași

Published

on

S-a întâmplat într-o grădiniţă din Călăraşi. Mai multi părinți sunt nemulțumiți de mâncarea servită de firma de catering ce lucrează cu grădinița.

Ieri, după-amiază, o mămică s-a dus să-și ia copilul de la grădiniță. Mirosul șuncii presate și faptul că aceasta era lipicioasă având și modificări de culoare au atras atenția a patru părinți dar nu și personalului responsabil cu distribuirea hranei către copii din partea grădiniței.

Am încercat să luam legătura cu conducerea grădiniței, dar la numărul de telefon nu a putut fi găsit nimeni.

Contactată telefonic, Samoilă Aurelia, administrator al restaurantului ne-a declarat în exclusivitate:

Dimineață am aflat, ieri nu am fost în Călărași. Tot ce vă pot spune este că, avem probele păstrate de la mâncarea dată ieri, la grădiniță. Avem certificatul de conformitate și termenul de garanție, bonul prin care s-a cumpărat, este proaspăt și nu ne permitem să facem lucruri din acestea. Eu chiar nu îmi permit să dau mâncare stricată copiilor. Cred că este doar o răutate. Am înțeles că este o singură reclamație. Un sigur părinte a reclamat acest lucru. Vinovat în această situație… nu știu pe cine să găsesc vinovat. Atâta timp cât mâncarea a plecat de la noi bună. Nu știu cum au ajuns… Deci, chiar avem probe, poate veni DSP, a fost la noi, ne-a controlat. Avem toate avizele. Mâncarea este proaspăt gătită. Prețul meniului pentru un copil este de 10 lei. Nu cred că exista posibilitatea ca mâncarea să se fi stricat în 3 sau 4 ore. Mâncarea pe care o ofer este ok. Poate nu este o afacere pentru mine, dar mâncarea am încercat s-o livrez și proaspătă și… Am și eu copii și nu-mi permit să fac așa ceva. Este exclus să dăm mâncare stricată. De doi ani de zile livrăm mâncare. Niciodată nu a fost un copil cu toxiinfecţie alimentară. Este prima situație care se întâmplă, sunt șocată și uimită de ceea ce s-a întâmplat. – a declarat pentru Călărași News – Samoilă Aurelia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Tânăr din Oltenița, prins drogat la volan. Poliția a deschis un dosar penal

Published

on

Dosar penal întocmit pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au oprit pentru control, pe o stradă din municipiu, un autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani.

În urma controlului, acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Continue Reading

Breaking News

Incendiu de proporții la un centru de dezmembrări din Călărași

Published

on

Un incendiu devastator a izbucnit astăzi la ora 15:00 pe Varianta Nord din Călărași, la un centru de dezmembrări auto. Peste 12 autoturisme au fost distruse complet.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Călărași au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările. Echipajele de intervenție au reușit să localizeze incendiul și se află în plină acțiune pentru lichidarea acestuia.

Continue Reading

Breaking News

Utilaje agricole și sisteme GPS furate. Polițiștii descind în peste 40 de locații

Published

on

Astăzi, polițiștii din Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lehliu-Gară, desfășoară 41 de percheziții în diverse județe, printre care Tulcea, Constanța, Brăila, Vaslui, Iași, Neamț, Brașov, Satu Mare, Dâmbovița, Dolj, Mehedinți și Prahova, vizând indivizi suspectați de comiterea de furturi calificate din societăți comerciale.

Conform cercetărilor efectuate, mai mulți indivizi ar fi săvârșit multiple infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale agricole în intervalul 2021-prezent, în care ar fi furat echipamente GPS și utilaje agricole. Procurorii vor pune în aplicare 6 mandate de aducere, iar persoanele respective vor fi aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru interogatorii.

Operațiunea a beneficiat de suportul specializat al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română și a implicat polițiști din diverse unități, precum Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Orașului Fundulea, Poliția Orașului Lehliu Gară, Poliția Municipiului Călărași, Poliția Municipiului Oltenița, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Criminalistic, și Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

De asemenea, au fost implicați polițiști din județele Tulcea, Constanța, Brăila, Vaslui, Iași, Neamț, Brașov, Satu Mare, Dâmbovița, Dolj, Mehedinți și Prahova, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Continue Reading

Cele mai vizualizate