Connect with us

Breaking News

Mâncare stricată într-o gradiniță din Călărași

Published

on

S-a întâmplat într-o grădiniţă din Călăraşi. Mai multi părinți sunt nemulțumiți de mâncarea servită de firma de catering ce lucrează cu grădinița.

Ieri, după-amiază, o mămică s-a dus să-și ia copilul de la grădiniță. Mirosul șuncii presate și faptul că aceasta era lipicioasă având și modificări de culoare au atras atenția a patru părinți dar nu și personalului responsabil cu distribuirea hranei către copii din partea grădiniței.

Am încercat să luam legătura cu conducerea grădiniței, dar la numărul de telefon nu a putut fi găsit nimeni.

Contactată telefonic, Samoilă Aurelia, administrator al restaurantului ne-a declarat în exclusivitate:

Dimineață am aflat, ieri nu am fost în Călărași. Tot ce vă pot spune este că, avem probele păstrate de la mâncarea dată ieri, la grădiniță. Avem certificatul de conformitate și termenul de garanție, bonul prin care s-a cumpărat, este proaspăt și nu ne permitem să facem lucruri din acestea. Eu chiar nu îmi permit să dau mâncare stricată copiilor. Cred că este doar o răutate. Am înțeles că este o singură reclamație. Un sigur părinte a reclamat acest lucru. Vinovat în această situație… nu știu pe cine să găsesc vinovat. Atâta timp cât mâncarea a plecat de la noi bună. Nu știu cum au ajuns… Deci, chiar avem probe, poate veni DSP, a fost la noi, ne-a controlat. Avem toate avizele. Mâncarea este proaspăt gătită. Prețul meniului pentru un copil este de 10 lei. Nu cred că exista posibilitatea ca mâncarea să se fi stricat în 3 sau 4 ore. Mâncarea pe care o ofer este ok. Poate nu este o afacere pentru mine, dar mâncarea am încercat s-o livrez și proaspătă și… Am și eu copii și nu-mi permit să fac așa ceva. Este exclus să dăm mâncare stricată. De doi ani de zile livrăm mâncare. Niciodată nu a fost un copil cu toxiinfecţie alimentară. Este prima situație care se întâmplă, sunt șocată și uimită de ceea ce s-a întâmplat. – a declarat pentru Călărași News – Samoilă Aurelia.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro