Connect with us

Breaking News

Mâncare stricată într-o gradiniță din Călărași

Published

on

S-a întâmplat într-o grădiniţă din Călăraşi. Mai multi părinți sunt nemulțumiți de mâncarea servită de firma de catering ce lucrează cu grădinița.

Ieri, după-amiază, o mămică s-a dus să-și ia copilul de la grădiniță. Mirosul șuncii presate și faptul că aceasta era lipicioasă având și modificări de culoare au atras atenția a patru părinți dar nu și personalului responsabil cu distribuirea hranei către copii din partea grădiniței.

Am încercat să luam legătura cu conducerea grădiniței, dar la numărul de telefon nu a putut fi găsit nimeni.

Contactată telefonic, Samoilă Aurelia, administrator al restaurantului ne-a declarat în exclusivitate:

Dimineață am aflat, ieri nu am fost în Călărași. Tot ce vă pot spune este că, avem probele păstrate de la mâncarea dată ieri, la grădiniță. Avem certificatul de conformitate și termenul de garanție, bonul prin care s-a cumpărat, este proaspăt și nu ne permitem să facem lucruri din acestea. Eu chiar nu îmi permit să dau mâncare stricată copiilor. Cred că este doar o răutate. Am înțeles că este o singură reclamație. Un sigur părinte a reclamat acest lucru. Vinovat în această situație… nu știu pe cine să găsesc vinovat. Atâta timp cât mâncarea a plecat de la noi bună. Nu știu cum au ajuns… Deci, chiar avem probe, poate veni DSP, a fost la noi, ne-a controlat. Avem toate avizele. Mâncarea este proaspăt gătită. Prețul meniului pentru un copil este de 10 lei. Nu cred că exista posibilitatea ca mâncarea să se fi stricat în 3 sau 4 ore. Mâncarea pe care o ofer este ok. Poate nu este o afacere pentru mine, dar mâncarea am încercat s-o livrez și proaspătă și… Am și eu copii și nu-mi permit să fac așa ceva. Este exclus să dăm mâncare stricată. De doi ani de zile livrăm mâncare. Niciodată nu a fost un copil cu toxiinfecţie alimentară. Este prima situație care se întâmplă, sunt șocată și uimită de ceea ce s-a întâmplat. – a declarat pentru Călărași News – Samoilă Aurelia.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole