Connect with us

Știri

Iubirea nu are limite. O polițistă s-a îndrăgostit de un tânăr arestat la domiciliu pentru tentativă de omor. Vecinii băiatului au sunat la 112

Published

on

O posibilă idilă de dragoste între o polițistă și un tânăr arestat la domiciliu a ajuns în atenția șefilor din Poliție, după ce un vecin a sesizat prin 112 faptul că tânăra îmbrăcată în uniformă intra în casa băiatului de 19 ani, arestat la domiciliu, cercetat pentru tentativă de omor și ieșea după mai multe ore.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 29 septembrie, când vecinii tânărului arestat la domiciliu pentru tentativă de omor au fost martorii unui eveniment care i-a pus pe gânduri și i-a adus în prim-plan pe oamenii legii.

Unul dintre vecinii acestui bărbat a făcut un apel la numărul de urgență 112 pentru a semnala o situație care părea să fie dincolo de comun. El le-a spus polițiștilor că o polițistă care se ocupa de verificările la domiciliul bărbatului petrecea mai multe ore acolo în timpul programului de lucru. Această descoperire a stârnit suspiciuni.

„Cam de vreo două săptămâni e jale mare în localitate. O domnișoară polițist, având în subordine câțiva arestați la domiciliu, ar fi început o idila cu unul dintre acestia. Într-o seară, am parcat mașina. La ora 23, i-am văzut, dădeau ture cu mașina. A doua zi dimineață, un prieten m-a sunat și mi-a spus, „Mai, ce am văzut la ieșire din București. Am rămas uimit. Andreea, polițista, era cu Alin, a lui Viteză, în mașină.” La câteva zile, a venit domnul comandant și m-a întrebat dacă știu ce face respectiva. Vineri, 28 septembrie, s-a primit un apel că ei sunt acolo. Colegii dânsei, echipați cu camere, au intrat în casă și i-au găsit pe amândoi, întinși în pat. Se jucau pe telefon. În momentul în care un coleg a întrebat-o ce face acolo, ea a răspuns că este în timpul liber. I-a zis să se îmbrace, că o așteaptă domnul comandant.” – povestește un vecin, martor al întregii situații.

Advertisement

De atunci, ancheta este în plină desfășurare. Polițista în cauză este supusă unei cercetări disciplinare de către superiorii săi, iar oamenii legii efectuează verificări pentru a confirma informațiile furnizate de vecin.

Mătușa tinerei polițiste este surprinsă de comportamentul tinerei și spune că nu a mai făcut astfel de probleme până acum.

„Să știți, sunt foarte sinceră. Aseară a venit cineva la mine și m-a întrebat, „Ai auzit ce a făcut Andreea?”. Mi-a zis ce a făcut. Mi-a zis că Andreea și-a lăsat soțul și trăiește cu ăsta. Chiar mă gândeam să o sun și să îi spun să vină până la mine.” – a spus mătușa tinerei polițiste din Budești.

Mama lui Alin, tânărul aflat în arest la domiciliu, nu vede nicio problemă în această situație. Spune că cei doi se cunosc de mai bine de un an, înainte ca tânărul să aibă probleme cu legea și să ajungă arestat la domiciliu.

„Băiatul meu e arestat la domiciliu, știe toată lumea. A fost o problemă, o greșeală. Ei au un an și ceva de când se cunosc. După ce Alin a fost arestat, nu au mai ținut legătura. Ea venea pentru ca el să semneze. Ei erau îndrăgostiți de mai mult timp. (…) Nu este nicio problemă. Fată era în timpul liber. Ei se cunosc de un an și jumătate. Au fost într-o relație, s-a întâmplat ce s-a întâmplat și nu s-au mai văzut, dar dragostea a rămas.”

Advertisement

IPJ CĂLĂRAȘI A ÎNCEPUT O CERCETARE DISCIPLINARĂ ASUPRA POLIȚISTEI.

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii Orașului Budești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei, un alt bărbat ar fi părăsit locuința unde se afla în arest la domiciliu, pentru tentativă la omor. Din verificările efectuate de către patrula care a intervenit la fața locului, a rezultat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței o persoană de sex feminin, despre care s-a stabilit faptul că are calitate de agent de poliție și se afla în timpul liber.

În cauză, a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliție identificat în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință,” se arată într-un comunicat IPJ Călărași.

Advertisement
Advertisement

Știri

20 de jandarmi au fost avansați în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași

Published

on

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a avansat în grad 20 de jandarmi pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Festivitatea a avut loc la începutul săptămânii, în contextul sărbătoririi Zilei Naționale a României. 

Din cei 20 de jandarmi, un ofițer a fost avansat în gradul de locotenent – colonel, un ofțier în gradul de maior, 16 subofițeri în gradul de plutonier adjutant șef și doi subofițeri în gradul de plutonier adjutant. 

„Noile grade au fost înmânate de către colonelul Marcu Ionel ca urmare a rezultatelor deosebite înregistrate pe parcursul carierei de jandarm. Astfel de avansări, înaintea expirării stagiului minim în grad au loc cu ocazia Zilei Naționale a României și a Zilei Jandarmeriei Române.”, a declarat Ana-Maria Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

 

Advertisement

Continue Reading

Știri

Vasile Iliuță transmite urări de bine ceror care își aniversează onomastica

Published

on

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a luat parte la liturghia săvârșită de Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu cu ocazia sărbătorii Sfântului Mare Ierarh Nicolae, așa cum scrie pe o platformă de socializare.

Liturghia a avut loc în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia”, unde a mai fost prezent, printre alții, și Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. 

„Am aflat, din predica rostită astăzi, că viața acestui mare sfânt poate fi rezumată în două lecții de viață. Prima lecție este aceea a căutării neîncetate a Cuvântului lui Dumnezeu în tot ce facem și tot ce gândim. A doua lecție este cea care ne arată că este imposibil să cunoști Cuvântul Domnului și să nu-l folosești imediat prin acțiuni caritabile față de cei aflați în nevoie: de la Sfântul Nicolae învățăm caritatea activă care produce schimbări reale!”, a scris Vasile Iliuță pe Facebook. 

Președintele Consiliului Județean le urează călărășenilor să se bucure în pace de ziua Sfântului Nicolae și le transmite sănătate celor care își aniversează onomastica”. 

Advertisement

 

Continue Reading

Știri

Vezi filmele care rulează în decembrie la Cinema Călărași

Published

on

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași anunță programul filmelor ce vor rula în perioada 08 – 29 decembrie la Cinema 3D/2D Călărași. Vor rula 7 filme, printre care Wonka, cu Timothée Chalamet, Aquaman și Regatul Pierdut, cu Jason Momoa, și The Pod Generation, cu Emilia Clarke. 

Iată lista completă a filmelor și programul: 

Pentru copii, elevi, studenți și pensionari, prețul biletului este de 12 lei și 18 lei pentru persoanele cu vârsta de peste 14 ani. Biletele pot fi achiziționate doar fizic, de la casieria cinematografului, de marți până vineri între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00 – 20:00. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate