Connect with us

Știri

„Infostory” – „Clubul Liderii Mileniului Trei” – dezvoltarea personală a tinerilor

Published

on

Sâmbătă pe data de 1 aprilie s-a desfășurat proiectul „Infostory”, un eveniment organizat de „Clubul Liderii Mileniului Trei” cu scopul de a contribui la dezvoltarea personală a tinerilor călărăşeni. Ziua de sâmbătă a fost dedicată celor două sesiuni informative, cea de dimineață ajutând participanții să aibă o altă perspectivă asupra succesului și a drumului parcurs pentru acesta, prin intermediul informațiilor livrate de către George Luparu și Alina Burlacu.

Cea de-a doua sesiune, una de ” living library ” i-a adus în fața tinerilor pe Cosmin Chiriță și Matei Popilian, care și-au prezentat poveștile și propriile experiențe pentru a-i inspira și a le oferi suportul necesar pentru a avea încredere de sine. Proiectul, care a fost sustinut cu sprijinul doamnei Dana Gradea, a fost coordonat de Andreea Vlase, Ștefan Simion și Andreea Toader, care împreună cu membrii clubului au reușit să le ofere adolescenților din Călărași oportunitatea de a se se regăsi și de a se motiva din poveștilor speakerilor. Sponsori: domnul vice primar Viorel Ivanciu, Omniasig, Majestic, Ruta 66, Family Road, Vlaserv quality și electro-enel services .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole