Breaking News

Echipa de dezvoltare a Consiliului Județean s-a întâlnit pentru prima dată cu cea a Primăriei Municipiului Călărași pentru a discuta proiecte

Published

on

2021 este primul an în care echipa de dezvoltare a Consiliului Județean Călărași (CJC) s-a întâlnit cu echipa Primăriei Municipiului Călărași pentru a discuta proiectele ce urmează să fie în derulare. În cadrul întrunirii au fost oferite informații și clarificări importante în procesul de implementare a proiectelor Interreg România-Bulgaria și au fost prezentate date privind situația actuală a proiectelor și viziuni viitoare, precizează Consiliul Județean Călărași pe Facebook.

La ședința de lucru au fost prezenți reprezentanții Biroului Regional de Cooperare Tranfrontalieră, echipă coordonată de doamna director Nicoleta Mincu, cei care au oferit informații referitoare la Interreg România-Bulgaria.

Date despre situația actuală a proiectelor au fost oferite de Liliana Avram, director DDRE CJC și Eduard Grama, administrator public al Primăriei Municipiului Călărași.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Tendințe

Exit mobile version