in

Deputatul Vrăjitoru, tot mai aproape de visul său – Pasajul de la Drajna

A fost emis ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna. Deputatul Sorin Vrăjitoru nu și-a pierdut speranța în realizarea acestui minunat pasaj de care se tot pomenește încă din 2016, de la ultimele alegeri parlamentare.

Până la prima cărămidă, cum se spune, mai e un singur pas”

deputatul Sorin Vrăjitoru

Speranțele călărășenilor pentru realizarea Pasajului de la Drajna sunt întreținute de postările deputatului PSD de Călărași, Sorin Vrăjitoru. Acesta nu ratează nicio ocazie să demonstreze ambițiile propuse în mandatul de parlamentar câștigat în anul 2017. În ciuda faptului că mulți susțin că mare parte din postări sunt simple vrăjeli electorale, deputatul Vrăjitoru nu cedează și continuă să informeze așa cum știe mai bine pe cei interesați despre activitatea din Parlament.

PRIMA CĂRĂMIDĂ PENTRU PASAJ

Deputatul este nerăbdător să pună prima cărămidă la investiția ce ar putea fi realizată curând… La fel de bucuros este și primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, care a apărut în spațiul public și vorbește despre importantele investiții realizate de Guvernul Orban.

Motiv de bucurie maximă: avem ultimul aviz pentru începerea lucrărilor la pasajul de la Drajna. Până la prima cărămidă, cum se spune, mai e un singur pas – Hotărârea de Guvern! Munca mea asiduă pentru realizarea acestui obiectiv a dat, în final, roade. Vom avea pasaj la Drajna! Nu mai e niciun dubiu, dragi călărăşeni!” scrie deputatul călărăşean, unul dintre promotorii proiectului

Valoarea totală a investiţiei, susţinute de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, este de 133.429.000 lei (inclusive TVA) din care C+M: 111.232.000 lei. Lungimea drumului proiectat inclusiv pasaj este de 2,739 km, durata de execuţie fiind de 18 luni.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

CJ Călărași anunță instalarea noului director general interimar al SC Ecoaqua SA Călărași

CAMERA DE CONTURI CĂLĂRAȘI: Abateri constatate la U.A.T. Municipiul Călărași