in

Ciprian Pandea și-a depus candidatura pentru șefia PNL: “Candidez pentru că avem de îndeplinit obiective și angajamente față de călărășenii care și-au pus încrederea în noi”

“Mi-am depus, astăzi, candidatura la funcția de președinte al Organizației Județene PNL Călărași. Este un proiect politic nou la care mă angajez pentru următorii 4 ani.

Viitorul PNL Călărași înseamnă un efort de echipă, centrat pe performanță politică și dialog cu cetățenii, pe o relație pro-activă cu mediul de afaceri, cu societatea civilă, cu mass-media, cu toți cei care vor să pună în valoare proiectele lor pentru comunitate cu ajutorul unei susțineri politice puternice și oneste.

Candidez pentru că avem de îndeplinit obiective și angajamente față de călărășenii care și-au pus încrederea în noi.

PNL Călărași se bazează în județ și municipiu pe o resursă umană, care este în sine o valoare inestimabilă a unei organizații politice, activă și implicată. Acești oameni trebuie să fie vocea noastră în fiecare comunitate, legătura directă cu călărășenii.

Obiectivele mele politice locale înseamnă, pentru 2024: Președinția CJ Călărași, Primăria Municipiului Călărași, majorități în CJ și CL Călărași, menținerea celor 27 de primării câștigate în 2020 și atingerea unui număr semnificativ mai mare de UAT-uri liberale în toamna anului 2024.

Voi fi un președinte activ, care se va implica direct pentru ca marile proiecte de investiții locale să devină realitate, iar altele să fie continuate.

Primarii liberali călărășeni, cei mai mari și mai activi susținători ai proiectelor pentru dezvoltare, vor avea în mine un sprijin direct în relația cu instituțiile centrale. Proiectele comunităților vor fi pe masa Guvernului și suportul meu pentru ei va fi total.

Una dintre prioritățile mandatului meu de președinte al PNL Călărași va fi aceea a creșterii gradului de profesionalizare pentru pozițiile de răspundere politică și administrativă.

Candidatura mea pentru conducerea Organizației Județene PNL Călărași vine, totodată, cu răspundere față de transparentizare și deschidere. Este nevoie urgent să deschidem partidul către elite, către specialiști din diferite domenii în care Călărașiul are nevoie de expertiza lor. Ușa PNL Călărași va fi deschisă pentru toți cei care doresc să pună umărul la binele comunității.

Un alt obiectiv asumat este profesionalizarea partidului, prin organizarea școlilor politice și cursuri de formare pentru aleșii locali, dar și printr-un dialog permanent cu aceștia și cu comunitățile.

Dragi călărășeni, dragi liberali, aveți încredere în parteneriatul nostru.
Împreună mergem în direcția bună!”

Senator Ciprian PANDEA

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Primarul municipiului și președintele CJ , despre situația sportului călărășean

IPJ Călărași are o nouă conducere