Connect with us

Breaking News

Călărași: Tânără agresată în scara de bloc. Agresorul umblă în libertate

Published

on

Vineri, 29 septembrie 2017, o tânără din municipiul Călărași, în timp ce se deplasa pe strada Flacără spre domiciliul părinților, în jurul orelor 17.00, a sesizat că un individ o urmărea, ulterior și agresând-o verbal.

O tânără din municipiul Călărași, F.I. cu vârstă de 36 de ani a fost agresată într-o scară de bloc situat langa Sala Polivalentă din mun. Călărași. Agresorul a urmărit-o în timp ce se deplasa  pe strada Flacăra, ajungând chiar să urce după tânără, până la etajul doi al blocului în care locuiește mama tinerei.

Țipete disperate ale fetei au alertat vecinii de pe scară, atacatorul părăsind locul faptei.

Aceasta și-a continuat drumul până la imobilul părinților situat pe strada Flacără, a urcat în scară fiind îndeaproape urmată de individ. La etajul al doilea a imobilizat tânăra și a încercat să îi înlăture bluza de trening. Strigătele de ajutor ale fetei nu au alertat imediat vecinii, fapt ce a determinat agresorul să încerce și alte obscenități.

Fata a continuat să țipe, într-un final vecinii au ieșit pe scară, iar agresorul a fugit. Chiar dacă situația i-a provocat fetei o stare de panică, aceasta a alertat imediat polițiștii depunând o reclamație în acest sens.

Neoficial, familia fetei s-a interesat în particular de agresor acesta fiind cunoscut în zona Flacără-Progresul ca fiind un posibil consumator de droguri, ar mai fi agresat și alte fete, fiind cercetat și în alte cazuri.

Din descrierea victimei, agresorul a fost recunoscut de polițiști ca fiind un călărășean, R. Aalexandru., de 21 de ani, cunoscut ca recidivist.

Mai mult decât atât, tot surse neoficiale afirmă că individul ar umbla, în permanență, cu un cuțit asupra lui.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole