in , ,

VIDEO. REBU S.A.– Informații cu privire la noua metodă de ridicare  și transportare a gunoiului din mun. Călărași

DIN 01 OCTOMBRIE REBU S.A. VA PRELUA ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ DE…

Toți călărășenii trebuie să știe acest lucru! Începând cu data de 01 octombrie 2017, societatea REBU S.A. va prelua serviciile se salubrizare din mun. Călărași. Citiți articolul, aici: https://calarasipress.ro/rebu-s-informatii-cu-privire-la-noua-metoda-de-ridicare-si-transportul-gunoiului-din-mun-calarasi/

Posted by Călărași News – www.calarasipress.ro on Saturday, 30 September 2017

REBU S.A.  va fi noua societate comercială ce se va ocupa de ridicarea deșeurilor depozitate în mod selectiv în punctele de colectare amenajate de aceștia.
În cursul zile de ieri am stat de vorbă cu directorul general, Ing. Liviu Birău și directorul operațional Ing. Dan Dehelean, aceștia au expus, în materialul video de mai jos, amănunte despre modalitățile de ridicare a gunoiului de la case și blocuri, dar și informații ce fac referire la contractele ce se vor încheia între REBU – persoane fizice și persoane juridice.

 
REBU S.A este o societate cunoscută la nivel național pentru activitate desfășurată.
Începând cu data de 01 octombrie 2017, REBU S.A. va începe contractarea populației pentru contracte de colectare și transport la gunoiului depozitat selectiv, cât și cel menajer.
Contractele pentru acest serviciu se pot încheia la sediul societății, adresa: Prel.. București nr.4, sau la biroul din cadrul primăriei municipale, existând și o ultimă soluție, cu agenții servicii – clienți, care circulă în interiorul municipiului pentru încheierea contractelor.
Costul contractului se ridică la 4.50 lei, atât pentru persoane fizice. Se dorește o bună colaborare între REBU S.A și călărășeni, motiv pentru care REBU S.A. dorește să facă o informare cât mai bună asupra informațiilor ce țin de desfășurarea activităților oferite de REBU S.A.

Directorul general, Ing. Liviu Birău

REBU S.A se declară pregătită pentru a înlocui întreaga activitate a URBAN S.A.
Noua societate ce a ajuns în Călărași recent, a venit un un număr de 16 autovehicule. Cei de la REBU vor desfășura activități și în orașul Lehliu Gară, acolo având un număr de încă 8 autovehicule.
REBU S.A. a preluat o mare parte din personalul implicat în acest domeniu de la firma URBAN S.A. Aceștia au fost preluați de REBU în ideea continuității serviciilor desfășurate până în acest moment, cu speranța că REBU S.A reuşeşte să presteze un serviciu mult calitativ față de URBAN S.A.
Diferența între ce s-a întâmplat până acum între operatorul de salubritate și cetățenii mun. Călărași trebuie să existe o relație de colaborare. Avem obligația de a colecta selectiv și deșeurile reziduale.
REBU S.A. face apel către oameni spunând că deșeurile reciclabile nu sunt gunoaie, ci sunt, de fapt o resursă care poate fi valorificată și a cărei colectare selectivă ne ajută pe toți la îmbunătățirea calității vieții și protejarea mediului.

Razvan Sauciuc – Șef serviciu salubrizare stradala si cleaning interior

Deșeurile vor fi colectate în recipienții de colectare a deșeurilor menajere. Vom prelua de la asociațiile de locatari, de la gospodării, de la agenții economici, iar deșeurile reciclabile le vor preluat de la platformele special amenajate din cadrul proiectului.
Proiectul de management al deșeurilor a fost gândit și implementat de către Consiliul Județean Călărași, la nivelul întregului județ, prin asocierea A.D.I. Eco management Salubris Călărași, iar REBU S.A. doar furnizează serviciul se colectare și transport.
REBU S.A. dorește implementarea unui program pe o perioadă de 12 luni, un program de educație ECO-civică în cele 34 de școli din Călărași. Scopul programului va fi conștientizarea și educarea acestora.

#INFO: Pentru plata facturilor puteți opta pentru una din modalitățile de mai jos:

  1. La casierie
  2. La orice bancă prin O.P.(Ordin de plată)
  3. La băncile specificate pe spatele facutii, prin pprezentarea facturii.
  4. On-line prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul rebu.ro la secțiunea Contul Meu

Call Center: 021 407 32 00 – email: office@rebu.ro

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Asociația Elevilor din Călărași, prima victorie importantă pe plan local!

Călărași: Tânără agresată în scara de bloc. Agresorul umblă în libertate