in

VIDEO. Virgil Dumbravă vorbește despre lucrările din municipiu și despre situația creată la Școala Carol I

Fostul viceprimar de Călărași Virgil Dumbravă continuă seria de discuții privind lucrările nelegale efectuate în mun. Călărași, care au fost realizate de-a lungul vremii. Discutăm despre sute de construcții care trebuiesc inventariate și obligate să intre în legalitate. Totodată, cei ce le-au edificat trebuie să plătească impozite locale, care să fie folosite de Primărie la refacerea infrastructurii sau realizare de parcări publice. Un prim exemplu de construcții ilegale pe care viceprimarul l-a arătat fiind construcțiile din parc Dumbrava, din zona Jirlău, pădure Călărași unde nimeni nu a inventariat suprafețele de teren.

Construirea a doar 117 locuri de parcare în acest an de Primărie acolo de unde au ridicat garaje este nesemnificativă față de cerințele din municipiu, mai ales în zonele unor Instituții publice unde cetățenii nu găsesc loc de parcare. Trebuiesc găsite soluții subterane în acest scop. 

Virgil Dumbravă apreciază generozitatea Alinei Naghi și Companiei ALDIS de a sponsoriza lucrări la Școala Gimnazială Carol I, dar Primăria și Direcția de Cultură trebuiau să o sprijine înainte de începerea lucrărilor pentru eliberarea autorizațiilor de construire. “Nu pot crede că aparatul unui primar nu funcționează și nu vede că s-au început lucrări vizavi de birourile lor, că se aduc materiale de construcție și utilaje la o clădire administrată de Primărie. Nu se poate ascunde că o clădire este insalubră și necesită intervenție urgentă.” – spune V. Dumbravă în interviul acordat pentru calarasipress.ro  Dumbravă consideră drept o păcăleală a doamnei Naghi, o femeie care merită tot  respectul comunității pentru toate lucrurile bune făcute oamenilor săraci, nevoiași și amărâți. “Este inadmisibil să aduci un întreprinzător sponsor al unor lucrări de utilitate publică în astfel de situație.”

Totodată, fostul viceprimar Virgil Dumbravă a apreciat că Primăria Călărași nu a finalizat nimic din promisiunile făcute de primar și primărie. Piața Mare, Piața Big, Centrul Civic, Cinema Victoria, străzile Grivița și bulevardul N. Titulescu a putea fi un exemplu al neputinței, dar mai ales unde banii publici sunt folosiți altfel decât este normal – a rezultat din descrierile detaliate ale fostului viceprimar ce a prezentat fiecare situație. El a arătat că viziunea proiectantului de a realiza parcări în mijlocul străzii Titulescu nu este normală, acestea trebuind a fi realizate în spatele blocurilor. La fel, amenajările tip garduri, grilaje, cotețe sau grătare de orice fel ar trebui ridicate și realizate ceva standardizat. Persoanele ce îngrijesc zonele verzi din fața blocurilor trebuiesc scutite de impozite. Nu se poate să asistăm la buruiană și costrei înalt de 2 metri pe b-dul Cuza Vodă recent reabilitat. “Ce fac funcționarii din Primărie, nu observă cum arată orașul?”- se întreabă Virgil Dumbravă

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PSD/ Deputatul Sorin Vrăjitoru, noi vești despre proiectul Pasajului de la Drajna – VIDEO

VIDEO. Ecaterina Andronescu, clarificări privind speculațiile unei posibile intenții de a pleca din PSD către Pro România