in , ,

S-a aprins nocturna pe stadionul „Ion Comșa„! Meciul dintre Dunărea – FCSB se va juca la Călărași

Premieră la Călărași! S-a aprins nocturna pe stadionul „Ion Comșa„! Pentru prima dată în istorie, meciul Dunărea – FCSB se joacă pe 1 noiembrie la Călărași de la 21:45 în nocturnă!

Cel mai important eveniment al anului se desfășoară la Călărași pe 1 noiembrie de la 21:45! Meciul din Cupa României, Dunărea – FCSB se va juca cu casa închisă. Oficialii clubului de pe malul Borcei au anunțat că mai sunt bilete doar la peluze la partida eveniment.

Până atunci, nocturna  s-a aprins pe stadionul de la Călărași. Președintele Conisliului Județean, Vasile Iliuță a vizitat în această seară arena „Ion Comșa„ și chiar a făcut un filmuleț de promovare pentru meciul cu FCSB. Fosta legedă a Dunării, Nelu Farin, actualul antrenor, Dan Alexa, președintele clubului Dunărea, Florin Brișan dar și câțiva jucători au „regizat„ un videoclip pentru meciul de joi. Șeful CJ nu s-a lăsat mai prejos și chiar a schimbat câteva pase cu jucătorii călărășeni prezenți la filmare, Mediop, Bourceanu sau Dobrosavlevici! – scrie Ediția.ro

„Este un moment unic pentru fotbalul călărășean! Împreună suntem mai puternici! Suntem alături de Dunărea și susținem sportul de performanță! Să fie lumină!„, a spus președintele CJ, Vasile Iliuță!.

Partida: Dunărea – FCSB se joacă pe 1 noiembrie de la 21:45 cu casa închisă la Călărași.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Iată ce filme poți vedea în luna noiembrie la Cinema 3D/2D Călărași

Primăria Călărași organizează organizarea concursul de creație ”Bărăganul în 100 de ani, 1918-2018”