in

La sentimente mai bune cu agaricii din politică?

O rasă de politicieni, încă necunoscută pentru foarte mulți, a început să învadeze partidele politice de diferite culori din marile organizații. Urangutani cu credite la bănci, săraci vânduți, poate urmăriți penal pentru diferite fapte au tendința să dea buzna în sediile politice cu speranța că vor primi vreun minim sprijin în schimbul unor limbi date în răspăr. Hoți de meserie, cu experiență prin alte partide, hoțomănesc oamenii care i-au luat alături de ei prin diferite activități, apoi se mută în tabăra adversă motivând că lor le curge prin vene și artere culoarea partidului. Du-te bă, la o muncă serioasă! Nu o mai freca prin partid! Amarule!

Fenomenul a luat amploare după ce, în sfera politică au intrat toți pomanagii, ciorditorii, cerșetorii, hoții de buzunare, într-un cuvânt, manglitori. Dacă vrei să vezi ce înseamnă cuvântul ăla albastru subliniat, apasă pe el.

Funcții de ocazie primite pentru niște mese făcute pe datorie, cadouri date din obligație, din scârbă și multă, multă bârfă. E la modă, nu poți să negi asta dacă cunoști aceste fenomen. Iată că omul de rând care se duce și spune “mă reprezinți” n-are cunoștințe despre cât de mârlan ar putea fi un om politic, sluga cuiva. Atacuri prin toate mijloacele posibile sunt în trend. Conturi false, neasumate și multă mâncătorie de materie fecală. Pentru ce? Pentru că ar putea fi un mic sau mare interes în spate. Nopți nedormite de grija altora și plăceri nebănuite când vezi răul pe care crezi că tu îl provoci. Totul e zero! Pentru niște sume de bani primite periodic oamenii fac multe, unii practică sexul oral sau clanțele.

Am avut ocazia să cunosc și să stau de vorbă cu oameni care au parte de tot respectul meu. Simple persoane care au o minimă implicare în comuna asta modernă, municipiul Călărași. Toți acuzăm că nu se face nu știu ce, dar nimeni nu privește în substrat. Toți suntem foarte buni comentatori. Directori de instituții, funcționari publici, secretare, tot felul de oameni cu care am intrat în contact. Mi-am format zeci și zeci de păreri despre oameni și capacitățile lor.

Neputința și prostia din capul lor e mare. Astăzi spun una, mâine uită ce mint. Așa sunt unele jagardele politice! E trist și neplăcut să înțelegi mocirla în care ei se scaldă având impresia că se află în vreun recif cu apă verde-albastră.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Echipa de 15 elevi din Colegiului Barbu Știrbei au câștigat concursul de robotică – premiul 5.000 euro

Lehliu Gară: Iulian Iacomi face un bilanț al rezultatelor, dar face și propuneri pentru dezvoltare