in , ,

Fotbal| Liga a 4-a | Spicul Vâlcelele înfrânge Progresul Fundulea, scor final 5- 2

Ziua de sâmbătă a adus o nouă victorie echipei locale Spicul Vâlcelele, impunându-se cu scorul de 5- 2 în fața echipei Progresul Fundulea, o echipă bine cotate din divizia D.

Ambele echipe jucând cu ambiție pentru a crea un spectacol fotbalistic pe tot parcursul jocului, cu faze la ambele porți.

Ionel Tatu a declarat la finele acestui meci, în exclusivitate pentru Călărași News: 

“Felicitări băieților, nu mă aşteptam la acest meci. Echipa din Vâlcelele, o echipă a unei comune cu aprox. 2.000 de locuitori, ne-am supus cerințelor celor din comuna noastră. Nu mă așteptam să nu câștig acest meci, de ce să n-o spun, cei din Fundulea nu câștigaseră decât un meci. Felicitări sponsorilor, fermierilor implicați în sponsorizarea clubului nostru de fotbal. Felicitări domnului Ioan Mihuț, sponsor principal al acestui meci, care a venit cu acest echipament in valoare de 2.500 lei. Următorul fermier ce dorește să se implice prin oferirea unui nou echipament pentru echipa de fotbal este S.C. MOLDOVEANU S.R.L.” 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Călărași: În timpul unui transport de persoane, un microbuz a rămas fără roțile din partea dreaptă, spate. Șoferul a reacționat în ultimul moment

Locuri de muncă| ASISTENT PRODUCȚIE PUBLICITARĂ| Salariu atractiv