in , ,

Fotbal| Liga a 4-a | Spicul Vâlcelele înfrânge Progresul Fundulea, scor final 5- 2

Ziua de sâmbătă a adus o nouă victorie echipei locale Spicul Vâlcelele, impunându-se cu scorul de 5- 2 în fața echipei Progresul Fundulea, o echipă bine cotate din divizia D.

Ambele echipe jucând cu ambiție pentru a crea un spectacol fotbalistic pe tot parcursul jocului, cu faze la ambele porți.

Ionel Tatu a declarat la finele acestui meci, în exclusivitate pentru Călărași News: 

„Felicitări băieților, nu mă aşteptam la acest meci. Echipa din Vâlcelele, o echipă a unei comune cu aprox. 2.000 de locuitori, ne-am supus cerințelor celor din comuna noastră. Nu mă așteptam să nu câștig acest meci, de ce să n-o spun, cei din Fundulea nu câștigaseră decât un meci. Felicitări sponsorilor, fermierilor implicați în sponsorizarea clubului nostru de fotbal. Felicitări domnului Ioan Mihuț, sponsor principal al acestui meci, care a venit cu acest echipament in valoare de 2.500 lei. Următorul fermier ce dorește să se implice prin oferirea unui nou echipament pentru echipa de fotbal este S.C. MOLDOVEANU S.R.L.” 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Călărași: În timpul unui transport de persoane, un microbuz a rămas fără roțile din partea dreaptă, spate. Șoferul a reacționat în ultimul moment

Locuri de muncă| ASISTENT PRODUCȚIE PUBLICITARĂ| Salariu atractiv