Connect with us

Știri

Florin Minciună, hotărât să sprijine localnicii din comuna Mitreni! „Întotdeauna voi susține proiectele sănătoase pentru comunitatea noastră”. După ce principiu se ghidează candidatul PSD în acțiunile lui

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Florin Minciună este un antreprenor de succes din localitatea Mitreni, care candidează, din partea PSD, pentru funcția de primar al comunei. Deși afacerea pe care o administrează a fost gândită pentru a veni în folosul comunității, acesta și-a dorit să meargă mai departe în sprijinul cetățenilor, așa că s-a înscris în cursa electorală.

Florin Minciună a văzut potențialul, dar și nevoile pe care le are comuna Mitreni, din județul Călărași,  motiv pentru care a deschis, în 2021, clinica SantaClinic. Acesta a reușit să identifice toate aceste lucruri întrucât Mitreni este localitatea lui natală, unde trăiește de o viață.

„În Mitreni, practic, locuiesc de 34 de ani. (…) Localitatea, pentru mine, a reprezentat și reprezintă acasă”, a dezvăluit Florin Minciună, în cadrul podcastului „FAȚĂ în FAȚĂ”.

Advertisement

Având în vedere acest aspect, bărbatul este atașat sufletește de comună, dar și de întreaga comunitate, pe care, prin activitatea sa antreprenorială, dar și prin inițiativele pe care le are în calitate de om politic, dorește să o ajute prin diverse modalități. Pe lângă faptul că a remarcat potențialul turistic pe care îl are Mitreniul, pe care își propune să îl dezvolte, acesta a identificat și nevoile localnicilor.

Astfel, politicianul își dorește să se implice activ în rezolvarea problemelor consătenilor săi, prin adoptarea unui proiect al cărui obiectiv principal este sprijinirea copiilor din localitate. Deși s-a lovit de refuzuri în ceea ce privește implementarea lui, acesta nu se dă înapoi și continuă să găsească soluții viabile pentru ajutorarea cetățenilor.

În acest sens, candidatul PSD la Primăria Mitreni a adus în prim-plan faptul că și-a format o echipă de oameni dedicați, pe care se bazează că îl vor susține activ în viitoarele proiecte pe care le va iniția în comună.

„Copiii din comuna Mitreni au nevoie să fie sprijiniți prin Programul ”Masă Sănătoasă în școli”. Pentru că mi-ați cerut opinia pe acest subiect care a creat, pe bună dreptate, discuții în cadrul comunității, fac câteva precizări: Nu susțin sub nicio formă poziția tatălui meu, care și-a exercitat un vot negativ în cadrul ședinței de Consiliu Local, în legătură cu acest subiect .

Îmi respect tatăl, dar suntem suficient de maturi amândoi pentru a ne asuma propriile decizii și convingeri. Totodată, mă dezic total de această decizie a unora dintre consilierii locali, de respingere a unui proiect util pentru copiii comunei! Înțeleg pe deplin nevoia implementării acestui Program și vă asigur că întotdeauna voi susține proiectele sănătoase pentru comunitatea noastră, indiferent de culoarea politică a celui care propune un proiect de care beneficiază locuitorii comunei.

Advertisement

Echipa pe care o construiesc vine să vă ceară votul și încrederea plecând exact de la acest principiu: implementarea proiectelor pentru comună, discutate și aprobate cu dumneavoastră. Vă doresc numai bine!”, a explicat Florin Minciună, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Advertisement

Știri

Doi bărbați s-au luat la bătaie după ce au băut. Unul a fost tăiat și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Published

on

Doi bărbați de 29 și 41 de ani s-au luat la bătaie și au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore în centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. Incidentul a avut loc pe 21 mai 2024, în jurul orei 13:00, pe fondul consumului de alcool.

În timpul altercației, tânărul a fost rănit cu un obiect tăietor-înțepător în zona abdomenului și a brațelor, suferind leziuni superficiale. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar a refuzat să depună plângere penală.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, potrivit Canal Sud.

Advertisement
Continue Reading

Știri

O stradă din municipiul Călărași a rămas fără apă. Echipele de intervenție Ecoaqua sunt la fața locului

Published

on

sursă foto: Dragana_Gordic/Freepik

Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă de pe strada Macului, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul cuprins între strada Digului și strad Mihai Viteazu din municipiul Călărași, anunță astăzi (25 martie 2024) operatorul de apă și canal Ecoaqua. Timpul estimat de remediere ar fi de trei ore. 

Călărășenii care locuiesc pe strada Macului din municipiul Călărași vor rămâne fără apă timp de aproximativ trei ore din cauza unei avarii apărute la rețea, anunță Ecoaqua. Echipele de intervenție sunt la fața locului și „depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil”. 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Ecoaqua. 

Advertisement
Continue Reading

Știri

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor A1 – A5 din zona Navrom. Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat

Published

on

Primăria Municipiului Călărași începe anveloparea blocurilor din zona Navrom, de la A1 până la A5, anunță primarul Marius Dulce pe pagina de Facebook. Zilele acestea a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor. „Se schimbă orașul! Ne îndreptăm spre normalitate”, mai precizează Dulce. 

Existența unei asociații de proprietari este un criteriu obligatoriu pentru accesarea fondurilor pentru anvelopări. 

„Susțin înființarea asociațiilor pentru ca imobilele în care locuiți, dragi cetățeni, să fie izolate termic cu zero lei din contribuția dumneavoastră”, transmite primarul. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate