in

Demisie fulgerătoare din PSD Călărași! “Sunt 18 ani de activitate în PSD. Voi demisiona!”

O decizie fulgerătoare, dar așteptată, a fost luată astăzi de un membru cu vechime al PSD Călărași! Răzvan Meseșeanu a anunțat că vrea să demisioneze din funcția de vicepreședinte al organizației județene PSD Călărași, mandat pe care l-a dobândit în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe 10 martie în cadrul Conferinței Alegerilor Extraordinare din PSD Călărași. Meseșeanu și-a exprimat dorința de a părăsi și organizația politică în care a petrecut mai bine de 18 ani.

Decizia luată de Răzvan Meseșeanu era previzibilă din cauza tensiunilor ce s-au adunat în ultima perioadă. Schimbările făcute de Liviu Dragnea în organizația PSD Călărași se pare că a băgat “frica” și a instaurat panica printre membrii care nu sunt de acord cu modul în care acesta conduce partidul politic. Surse din PSD Călărași afirmă faptul că urmează și alte demisii! Cum ar spune un vânător: “se taie coarnele Cerbului și se țin ca trofeu al VICTORIEI!” Reacțiile venite din vechea conducere a organizației sunt vizibile, iar efectele noii conduceri sunt profunde.  

PSD Călărași a fost și este un partid puternic, așa cum susține președintele Liviu Dragnea în cadrul unui discurs susținut în urmă cu câteva zile.

Răzvan Meseșeanu a spus, printr-o postare pe o rețea de socializare, principalele motive pentru care a recurs la acest gest.

“Sunt 18 ani de activitate în PSD. Voi demisiona! 

“Atât din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Călăraşi, cât şi din cea de membru. 
Fac acest gest cu tristeţe şi după o lungă perioadă de gândire. N-am putut trece peste anumite atitudini care au intrat în conflict cu principiile mele de viaţă, cu viziunea mea despre unde trebuie să opreşti compromisurile în politică. 
Ipocrizia, refuzul de a recunoaşte greşelile, nemaivorbind de încercarea de a le şi elimina, părerea contrară interlocutorului ca dovadă a adversităţii ce i-ai purta-o acestuia, oameni potriviţi pe locuri nepotrivite, sunt elemente care m-au determinat la semnalul de azi.
Până la un punct s-ar putea spune că am fost părtaş la ele; da, aşa este. Nu mă pot dezice de partidul care mi-a oferit susţinere pentru o serie de funcţii în administraţie şi nici nu încerc s-o fac; spun doar că sunt oameni în acest partid care luptă de prea mult timp în interior, încercând, fiecare după pregătire, experienţă să arate că se mai şi greşeşte; în acest moment apare puroiul politicii româneşti: se încearcă ori marginalizarea individului, ori excluderea sa. 
Nu suportăm să auzim şi să acceptăm şi alte păreri decât ale noastre. Când se va remedia acest aspect, societatea se va însănătoşi. Dacă formulezi ideile în afară, eşti contra partidului, ai fraternizat cu adversarul şi tot aşa… 
Nu accept să mai intru în aceeaşi “oală” cu toţi cei care gafează, însă mă voi mândri că am fost coleg cu toţi cei care au suportat. Iar pe aceştia din urmă îi îndemn să se gândească bine dacă merită s-o mai facă! Sunt pregătit însă, să răspund pentru ale mele! 
Am încercat să fiu un mesager mai curajos al celor care gândesc la fel ca mine, dar, din anumite motive, nu au avut cum să îşi exprime opiniile. Cei care mă cunosc ştiu că nu mint şi că nu confund recunoştinţa cu slugărnicia. Membrii simpli, cei care aleargă pe străzi în campanii şi-i fac”mari” pe exponenţii politici-de la toate partidele-sunt, încă, masă de manevră. Mi-ar plăcea să fie respectaţi, ascultaţi şi să li se încerce rezolvarea problemelor în perioada de 4 ani dintre alegeri şi nu să li se mimeze prietenia cu o lună-două înainte de campanie. 
Probabil voi fi atacat de către aceia care se simt vizaţi de reproşurile mele, interne sau publice, actuale sau foste. Voi milita însă pentru valorile în care cred sub o altă formă.
Le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit, care mi-au fost alături şi care au înţeles că am fost tot timpul o voce a celor care consideră că trebuie să existe o limită în toate. Chiar şi în politică, sau mai ales în politică!”

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anunţ public privind depunerea solicitării de emiterea acordului de mediu

ITM Călărași depistează persoane care munesc la negru