Connect with us

Administrație

Copiii de la Centrele SERA și Sf. Maria au susținut un spectacol emoționant, la Căminul de bătrâni „Sf. Antim Ivireanul”

Published

on

Emoția, bucuria, dansul și muzica au fost doar câteva elemente care au unit, preț de câteva ore, două generații: copiii, de la Centrele SERA și Sf. Maria, și vârstnicii, de la Căminul de bătrâni „Sf. Antim Ivireanul”.

 Copiii implicați în proiectul „Să umplem Călărașiul de muzică și culoare” au poposit miercuri, 26 iulie, la Căminul de bătrâni din localitate, unde au cântat, au dansat și au transmis emoție și bucurie celor din jur.

 Au contribuit la buna desfășurare a acțiunii, alături de coordonatorul proiectului, Cosmin Andrian, și micuțele interprete de muzică ușoară, Catinca Leu și Bianca Fasole, precum și Bianca Drăgănescu, cea care a coordonat copiii în cadrul activității de pictură.

Directorul Căminului de bătrâni, Mihai Alexandru, a mulțumit, tuturor, pentru implicare:

Avem de-o parte și de alta două generații, juniori și seniori, primii venind cu prospețimea și bucuria copilăriei, iar cei cu experiență de viață, cu înțelepciunea, atenția și sufletul tânăr. Tuturor celor care s-au implicat în această acțiune, care a adus bucurie celor prezenți, le mulțumim!”

Advertisement

Cosmin Andrian, căruia i-a fost oferită o diplomă din partea D.G.A.S.P.C. Călărași, pentru organizarea tuturor evenimentelor derulate în cadrul proiectului, a spus câteva cuvinte despre acțiunea care s-a derulat pe parcursul unei luni de zile:

M-am gândit că ar fi frumos să le transmitem copiilor câteva lucruri legate de muzică și nu numai, să îi încurajăm să cânte, să se gândească la lucrurile frumoase, puse în imagine prin muzică. Consider că am avansat față de momentul în care a debutat proiectul, atât prin calitate, cât și prin informații. La început, la ora de muzică veneam cu informații ca la o clasă de la școală, acum nu mai reușim să cântăm noi, pentru că deja avem foarte mulți doritori să susțină un moment muzical și o fac foarte bine.

 A fost o primă experiență, care s-a încheiat cu bine și mulțumesc conducerii D.G.A.S.P.C. Călărași pentru susținere! ”

  Celor prezenți la evenimentul desfășurat la Căminul de bătrâni „Sf. Antim Ivireanul” le-a fost oferit un tort inscripționat cu numele proiectului Să umplem Călărașiul de muzică și culoare”, dar și alte surprize dulci, dăruite de organizatori și sponsori.

Compartiment Relații cu Publicul al D.G.A.S.P.C. CĂLĂRAȘI

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Când vor avea loc tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor vegetației din municipiul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primăria Municipiului Călărași anunță că va efectua tratamente pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, a gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali din oraș. Tratamentele vor avea loc timp de două zile, între 15 și 17 aprilie, în intervalele orare 21:00 și 05:00, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin şi Lambda – Cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor, mai transmite primăria. 

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Lucrările pe strada București progresează în ritm alert. Ce spune primarul Dulce

Published

on

Primarul Marius Dulce anunță progresul lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București în zona Centrului Vechi din Călărași

Într-o postare pe rețelele de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a adus noi detalii privind progresului lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București.

Edilul a subliniat finalizarea unui alt segment important de drum și a promis revenirea la normalitate în trafic și condiții moderne de circulație în doar două săptămâni.

Continue Reading

Administrație

Primăria Municipiului Călărași a dat startul curățeniei în oraș. Marius Dulce premiază călărășenii care își fac curat în jurul blocurilor și caselor

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Marius Dulce premiază călărășenii care au grija de locurile din jurul blocurilor sau caselor. „Le voi strânge mâna și le voi oferi diploma de bun gospodar”, spune primarul municipiului Călărași. Primăria a dat startul lunii curățeniei în toate cartierele, dar și plantarea florilor din sera proprie. 

Marius Dulce susține că orașul trebuie să arate bine nu numai în centru. „Vreau ca parcurile și zonele verzi de relaxare să fie bine întreținute, iar plimbările în aer liber să placă ochilor noștri”. 

Într-o conferință de presă de ieri, primarul spunea că în mandatul actual a reușit să planteze 2400 de arbori și arbuști pentru reîntregirea zonelor verzi. Totodată, a modernizat 7 locuri de joacă și a înființat în total alte 8. 

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate