in

Călărași: S-a împlinit aproape un an de la dispariția lui Dorin Marcu. Poliția nu l-a găsit

În urma cu aproape un an, Dorin Marcu, un tânăr de 23 ani, a plecat din Dor Mărunt în noaptea de 20/21 octombrie 2019. Acesta a plecat din locuința unui prieten după ce s-a certat cu iubita prin telefon. Familia trăiește o adevărată dramă. Prietenii au făcut eforturi și au făcut căutări organizate pe drumurile pe care mașina tânărului a fost surprinsă de camere video. Marian Marcu, fratele cel mare al dispărutului a declarat în urmă pentru Călărași PRESS – despre dispariția fratelui său. https://youtu.be/dV6LjWanCIk Vă reamintim că Dorin Marcu a dispărut din localitatea Dor Mărunt în noaptea de 20/21 noiembrie 2019 în urma unei discuții telefonice avute cu iubita. Cei doi s-ar fi certat pentru un motiv banal – spun prietenii tânărului.

Dorin Marcu, un tânăr de 23 de ani, a dispărut în condiţii bizare

Dorin Marcu, un tânăr de 23 de ani din Lehliu Gară, a dispărut fără urmă în noaptea de 20/21 noiembrie 2019, la scurt timp după ce a părăsit locuința unui prieten din Dor Mărunt, unde și-a petrecut timpul  înaintea dispariției.

Tânărul a plecat din casa amicului după ce a avut o discuție aprinsă la telefon cu iubita lui, care se afla în internatul unui liceu din municipiul Călărași. Potrivit lui Marian Marcu, fratele băiatului dispărut, între cei doi a apărut un conflict din cauza unor cuvinte vulgare folosite de iubita lui. Băiatul nu ar fi fost de acord cu un astfel de limbaj și de aici ar fi pornit cearta.

Ulterior, tânărul a dispărut subit, dispariţia fiind anunţată de tatăl său, în ziua următoare. Mai multe echipe de oameni din localitate, rude, prieteni și cunoscuți au pornit în căutarea tânărului, fiind verificate zonele din apropierea localității Dor Mărunt, dar și drumul de legătură dintre Dragoș Vodă și Cuza Vodă, insă fără rezultat.

Ultima locație a tânărului dispărut a fost dată în localitatea Dragalina, județul Călărași. – spune fratele dispărutului, Marian Marcu

Poliţiştii cercetează, însă n-au o situație clară

Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea tânărului în vârstă de 23 de ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, care a plecat de la domiciliu, însă fără prea mari rezultate.

În noaptea de 20/21.11.2019, Marcu Dorin a plecat din localitatea Dor Mărunt, înjurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul deînmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.  

5 2 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primarul Daniel Drăgulin a pierdut lupta cu noul coronavirus

Masca de protecție, obligatorie în toate spațiile publice din județul Călărași