in

Primarul Daniel Drăgulin a pierdut lupta cu noul coronavirus

Primarul municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020 și lider al organizației județene a PNL, Dan Drăgulin, a murit din cauza noului coronavirus. Acesta a fost internat la spitalul “Matei Balș” din Capitală în săptămâna alegerilor, însă tratamentul nu s-a dovedit a fi eficient. Potrivit apropiaților el suferea de diabet.

Daniel Ştefan Drăgulin (PNL), primar al municipiului Călăraşi din 2012, a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat, fiind învins, la scrutinul din 27 septembrie, de către candidatul PSD Marius Dulce, consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Liberalii au transmis condoleanţe familiei.

“Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012-2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, afirmă liberalii într-un comunicat.

Drăgulin a fost internat în săptămâna alegerilor după ce a intrat în contact cu o persoana infectată cu noul coronavirus. Fostul edil a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care își anunță decizia de izolare la domiciliu. Redam integral textul postării:

“Dragii mei, mi-a plăcut mereu să mă aflu în mijlocul oamenilor, dar uneori trebuie să acceptăm că suntem supuși vremurilor și, cu gândul la mâine, să acționăm responsabil imediat.

Pentru a doua oară in pandemie sunt contact al unei persoane testate pozitiv. De aceea am decis să ma autoizolez cu familia la domiciliu.

Deși nu voi putea fi în mijlocul oamenilor în aceste ultime zile de campanie, sunt convins că veți fi alaturi de mine în ziua votului. Multă sănătate tuturor și fiți prudenți!”     – 23 Septembrie 2020

Dan Drăgulin a candidat la alegerile din 27 septembrie la funcţia de primar al Călăraşiului, însă nu a obţinut un nou mandat.

4.8 4 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Călărași nu este închisă

Călărași: S-a împlinit aproape un an de la dispariția lui Dorin Marcu. Poliția nu l-a găsit