Connect with us

Știri

Călărași | Povestea companiei ALDIS – cel mai mare producator de preparate din carne

Published

on

 1990, anul schimbărilor majore în viața economică și socială a Romăniei, anul în care doi tineri cu un dezvoltat simț antreprenorial pun bazele unei afaceri în domeniul producției și comercializării preparatelor din carne. Peste ani, cu dăruire, cu responsabilitate, cu sacrificii, Alina și George Naghi fac din firma Aldis cel mai mare producator de preparate din carne.
           Investiții semnificative în tehnologie, mână de lucru calificată, respectarea celor mai exigente norme sanitar veterinare și atingerea standardelor impuse de reglementările europene în domeniu, netezesc drumul produselor Aldis în Europa odata cu integrarea României.


           Aldis se prezintă astăzi ca un adevarat Combinat de carne, care integrează întregul flux de la abatorizare , trecând prin producție , distribuție , încheind cu comercializarea produselor , are doua branduri Aldis si Campis , un portofoliu de peste 200 produse care acoperă în întregime paleta de preparate din carne de pasare , porc si vita ( parizere și cremvurști , carnați , salmuri , șunci , specialități și produse crud-uscate cu o remarcă pentru salmul de Sibiu 

Aldis a inceput ca o afacere de familie in 1990 in Calarasi, un oras situat de-a lungul fluviului Dunarea, cu doar 14 angajati si o capacitate de productie de doar 3 tone de carne procesata pe zi.
Viziunea lui George Naghi si a sotie sale, Alina Naghi, a fost sa creeze o Companie care sa fie recunoscuta pentru calitatea produselor oferite, bazata pe o structura ce se va adapta atat solicitarilor cat si schimbarilor din piata de profil.


Anul 2000 a reprezentat un nou start pentru Aldis, deoarece in acel an s-au realizat investitii semnificative in Companie.
A fost momentul in care Aldis nu a mai fost o mica afacere de familie ci a devenit o Companie ce a inceput sa creasca, devenind unul dintre cei mai mari procesatori de carne din piata de profil din Romania.

Aldis este unul dintre cei mai tehnologizati procesatori de carne din Romania, in acelasi timp fiind si o companie competitiva pe piata Europeana

ALDIS IN VIITOR

Aldis a dovedit ca este un jucator important in piata de profil in ultimii 24 de ani si va continua sa creasca prin inovatii.
Ne-am propus sa crestem exportul in UE si sa dezvoltam parteneriate in China, Federatia Rusa si Orientul Mijlociu.
Vom continua sa investim in tehnologie pentru a ne pastra pozitia de top in piata in care activam
Vom continua dezvoltarea parteneriatelor cu marii retail-eri prin proiecte inovatoare

FABRICA ALDIS

 • 35,000 mp
 • Laboratoare echipate conform standardelor
 • Capacitate de abatorizare / zi 600 porci / 400 oi/ 200 vite
 • Capacitate spatii de depozitate refrigerat si congelat, mai mult de 3.000 tone
 • Capacitate de productie – 200 tone pe zi
 • Capacitate de depozitare produse finite – 250 tone
 • Flota logistica – mai mult de 200 de camioane si masini.

4 LINII MARI DE PRODUCTIE:

 • carne proaspata
 • produse fiert afumate
 • produse crud uscate si crud uscate cu mucegai nobil
 • semipreparate proaspete si congelate

PROCESE DE PRODUCTIE

           Aldis foloseste in procesul de productie utilaje de productie germana, similare cu cele folosite de majoritatea fabricilor moderne din Europa, ceea ce determina pastrarea pozitiei de top in piata in care activeaza
           Pentru a ne pastra pozitia de producator de top intr-o piata concurentiala, Aldis importa continuu know-how de la specialisti de top din UE, cum ar fi Olanda, Spania, Franta.

RECORDURI OBȚINUTE DE ALDIS -2014

Advertisement

Carrefour și Aldis au intrat în Guiness World Record cu cel mai lung cârnat din lume

De Ziua Națională, Carrefour România și Aldis au stabilit un nou record mondial pentru România și au primit Certificatul Guinness World RecordsTM pentru cel mai lung cârnat din lume. Produsul, preparat din carne tocată crudă, măsoară 62.745 km lungime și are o greutate de 45 tone, dimensiuni care doboară recordul mondial de 59.14 km deținut până în prezent de englezi.

Recordul stabilit de Carrefour România și Aldis a fost prezentat spre omologare de Ziua Națională a României, în parcarea Ploiești Shopping City, în comuna Blejoi, în prezența oficialilor Guinness World RecordTM și a tuturor participanților la eveniment. La final, o parte din produsul-record a fost donată în scopuri caritabile. De asemenea, cel mai lung cârnat din lume a putut fi savurat de către participanți.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Flexibilitate în căutarea unui loc de muncă: Cum să te adaptezi la schimbările de pe piața muncii

Published

on

Experții de la agregatorul de joburi Jooble îți oferă 7 strategii eficiente care te vor ajuta să te adaptezi la schimbările de pe piața locurilor de muncă

În ultimii ani, piața muncii din România, la fel ca și cele din alte țări ale Uniunii Europene, a suferit numeroase schimbări importante, impulsionate de factori precum digitalizarea, progresul tehnologic și globalizarea. Aceste transformări au influențat și piața de locuri de muncă din Brașov. Unele joburi au început să piardă din popularitate, cum ar fi muncitori necalificați în producție, casieri în retail sau lucrători în tipografii. Pe de altă parte, a crescut semnificativ oferta de locuri de muncă pentru farmaciști, dezvoltatori de software, ingineri electrici și mecanici, specialiști în marketing digital, sau personal în turism și ospitalitate.

Astfel, este important să știi cum să te adaptezi la aceste schimbări, pentru a îți asigura un loc de muncă stabil, bine plătit și cu oportunități de avansare. Ne-am consultat cu experții de la agregatorul de locuri de muncă Jooble, pentru a îți oferi următoarele strategii pe care le poți adopta, pentru a rămâne competitiv și flexibil în căutările tale de joburi:

 • Dezvoltă-ți competențele

Pentru a fi competitiv pe piață, trebuie să investești în dezvoltarea continuă a propriilor competențe. Poți să înveți abilități noi și să le perfecționezi pe cele existente participând la diverse cursuri online, workshop-uri și conferințe. Platformele educaționale online precum Coursera, Udemy sau LinkedIn Learning oferă o sumedenie de cursuri care te pot ajuta să rămâi la curent cu ultimele tendințe din domeniul tău.

De asemenea, obținerea de certificări recunoscute în industrie este un mod foarte bun de a îți spori atractivitatea în fața angajatorilor. Aceste certificări le vor confirma că deții cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în pozițiile la care aplici.

 • Fă cât mai mult networking

Dacă reușești să îți construiești o rețea de contacte profesionale, îți vei deschide multe uși către oportunități de angajare. Participă la cât mai multe evenimente de networking, aderă la grupuri profesionale și asociații din domeniul tău și folosește platformele online pentru a îți extinde rețeaua de contacte.

Mai mult, un profil de LinkedIn complet și actualizat, cu o fotografie profesională și o descriere clară a experienței și a competențelor tale, poate atrage atenția recrutorilor și îți poate facilita stabilirea conexiunilor profesionale.

Advertisement
 • Fii adaptabil și flexibil

Pentru a te adapta la schimbările permanente de pe piața muncii, este important să fii deschis la diferite tipuri de joburi și contracte de muncă. Fii dispus să iei în considerare oferte de muncă temporare, part-time sau chiar proiecte de freelancing. Aceste oportunități îți pot oferi experiențe inedite și pot duce ulterior la angajări permanente.

Lucrul remote a devenit din ce în ce mai popular, oferind flexibilitate și oportunitatea de a lucra pentru companii din alte orașe sau chiar țări. Familiarizează-te cu instrumentele de colaborare la distanță și dezvoltă abilitățile necesare pentru munca de la distanță, pentru a fi pregătit pentru aceste oportunități.

 • Pregătește-te serios pentru interviuri

O pregătire temeinică pentru interviuri îți va spori șansele să îi impresionezi pe angajatorii potențiali. Exersează răspunsurile tale la întrebări și pregătește exemple concrete care să îți confirme competențele și realizările. Simularea unui interviu cu un prieten sau cu o rudă te poate ajuta să capeți încredere în sine și să îți cizelezi răspunsurile.

De asemenea, informează-te despre companiile la care aplici, studiind valorile și cerințele acestora, pentru a îți adapta răspunsurile în consecință.

 • Monitorizează tendințele din industrie

Pentru a rămâne competitiv pe piața muncii, este important să fii la curent cu toate tendințele noi din domeniul tău. Citirea publicațiilor de specialitate, abonarea la reviste și newslettere de profil, precum și participarea la seminare web și conferințe te pot ajuta să fii la curent cu schimbările și să identifici oportunitățile noi.

 • Fii flexibil geografic

În anumite situații, poate fi necesar să te relochezi pentru noul tău loc de muncă. Astfel, flexibilitatea geografică îți poate deschide noi oportunități și poate reprezenta un mare avantaj pentru angajatorii care caută candidați dispuși să se mute. În plus, posibilitatea de lucru remote îți permite să colaborezi cu companii din alte regiuni sau țări, fără a fi nevoie să te relochezi fizic.

 • Dezvoltă-ți abilitățile soft

Pe lângă competențele tehnice, cele ”soft” sunt din ce în ce mai apreciate de angajatori. Acestea includ comunicarea eficientă, munca în echipă, adaptabilitatea și gestionarea timpului. Dezvoltarea acestor abilități poate face diferența între a fi doar un candidat bun și a fi candidatul ideal pentru job.

Continue Reading

Știri

ISU Călărași scoate la concurs un post de ofițer specialist II. Ce trebuie să faci ca să te angajezi

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Călărași scoate la concurs cu încadrare directă un post de Ofițer specialist II – Comunicații și Tehnologia Informației. Data limită de depunere a dosarului este 12 iulie 2024, ora 14:00. Proba de concurs se va desfășura pe 29 iulie, iar pentru a fi declarat „admis”, candidații trebuie să obțină minim nota 7. 

Potrivit cerințelor postului, candidatul potrivit trebuie să aibă studii superioare în matematică, fizică sau informatică. Pentru a ajunge la proba de concurs, persoanele interesate trebuie mai întâi să efectueze o examinare medicală și una psihologică. 

Mai multe detalii pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne

Advertisement
Continue Reading

Știri

CNAIR impune restricții de trafic în județul Călărași din cauza temperaturilor extreme

Published

on

sursă imagine: pixabay

Având în vedere avertizările meteorologice privind înregistrarea de temperaturi ridicate, emise de Administrația Națională de Meteorologie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a instituit restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Restricțiile de circulație pentru județul Călărași sunt valabile în zilele de 23 și 24 iunie 2024, în intervalul orar 10:00 – 20:00, pe sectoarele de drum național, drumuri expres și autostrăzi.

Măsurile adoptate de CNAIR sunt dispuse în baza prevederilor articolului 44 alin.2 și 3 al Ordonanței de Guvern nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora administratorul drumului poate interzice temporar circulația vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, drumurile naționale din județele afectate de codul portocaliu, cu excepția:

 •       transporturilor de persoane;
 •       transporturilor de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală;
 •       vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră;
 •       transporturi funerare;
 •       transporturi poștale;
 •       transporturi de echipamente de prim ajutor;
 •       transporturi pentru distribuire de carburanți;
 •       transporturi de mărfuri sub temperatură controlată;
 •       transporturi pentru tractări vehicule avariate;
 •       transporturi pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate;
 •       transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării;
 •       transporturi apă îmbuteliată;
 •       transporturi produse provenite din exploatări agricole;
 •       transporturi militare implicate în exerciții multinaționale.

De asemenea, vor fi exceptate utilajele proprii ale CNAIR, cât și utilajele închiriate de la firmele cu care CNAIR are contracte de lucrări în derulare.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași recomandă parcarea vehiculelor vizate de restricții, pe cât posibil, în parcări amenajate, astfel încât să nu fie afectată desfășurarea circulației în condiții normale a celorlalți participanți la traficul rutier. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de caniculă în județul Călărași pentru data de 23 iunie 2024. Meteorologii precizează că e vorba de un val de căldură persistent și intens, caniculă și disconfort termic accentuat, iar temperaturile se vor apropia de 40 de grade. 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate