Connect with us

Știri

„ART4.0” – Arta aproape de sufletele adolescenților

Published

on

„Art 4.0” este un proiect care a adunat pe data de 8 ianuarie în sediul Muzeului Municipal Călărași  peste 60 de persoane, atât tineri artiști cât și tineri pasionați de artă.  În cadrul acestui proiect s-au desfășurat activități interactive. Cei pasionați despre arta fotografica au împărtășit sfaturi, idei, ne-au vorbit despre regulile pe care trebuie sa nu le încălcăm pentru a putea realiza o un cadru reușit.

 

Suntem bucuroși și onorați că am avut oportunitatea să luăm parte la organizarea acestui eveniment și dorim să mulțumim în primul rand Clubului „Liderii Mileniului Trei” pentru că ne-a oferit aceasta șansă și mentorilor noștri pentru ca ne-au sprijinit, ne-au îndrumat și ne-au motivat. De asemenea suntem încântați de prezența în număr mare și implicarea invitaților noștri, Radu Dumitrescu,Alexandra Udrea, Cătălin Cojocaru, Andrei Barz, Alex Garleanu, Ovidiu Tănase, Ana Păpurică și Tania Voinea, pe care dorim să îi felicitam și cărora dorim să le mulțumim pentru informațiile și sfaturile împărtășite, ajutându-ne să aducem arta aproape de sufletele adolescenților.

 

Ne îndreptăm recunoștința către voi, cei care ați ales să luați parte la această experiență frumoasă alături de noi și care ne ați oferit încrederea și motivația pentru a desfășura astfel de proiecte cu rezultate cel puțin la fel de benefice.

 

Nu în ultimul rând, mulțumim domnului Florin Rădulescu – Directorul Muzeului Municipal pentru găzduirea și încrederea acordată pentru posibilitatea desfășurări evenimentului în Muzeul Municipal

Foto:Cătălin Cojocaru – D3100 Nikon 18-55| f/3.5-5.6

GALERIE FOTO – CATALIN COJOCARU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole