Connect with us

Știri

„ART4.0” – Arta aproape de sufletele adolescenților

Published

on

„Art 4.0” este un proiect care a adunat pe data de 8 ianuarie în sediul Muzeului Municipal Călărași  peste 60 de persoane, atât tineri artiști cât și tineri pasionați de artă.  În cadrul acestui proiect s-au desfășurat activități interactive. Cei pasionați despre arta fotografica au împărtășit sfaturi, idei, ne-au vorbit despre regulile pe care trebuie sa nu le încălcăm pentru a putea realiza o un cadru reușit.

 

Suntem bucuroși și onorați că am avut oportunitatea să luăm parte la organizarea acestui eveniment și dorim să mulțumim în primul rand Clubului „Liderii Mileniului Trei” pentru că ne-a oferit aceasta șansă și mentorilor noștri pentru ca ne-au sprijinit, ne-au îndrumat și ne-au motivat. De asemenea suntem încântați de prezența în număr mare și implicarea invitaților noștri, Radu Dumitrescu,Alexandra Udrea, Cătălin Cojocaru, Andrei Barz, Alex Garleanu, Ovidiu Tănase, Ana Păpurică și Tania Voinea, pe care dorim să îi felicitam și cărora dorim să le mulțumim pentru informațiile și sfaturile împărtășite, ajutându-ne să aducem arta aproape de sufletele adolescenților.

 

Ne îndreptăm recunoștința către voi, cei care ați ales să luați parte la această experiență frumoasă alături de noi și care ne ați oferit încrederea și motivația pentru a desfășura astfel de proiecte cu rezultate cel puțin la fel de benefice.

 

Nu în ultimul rând, mulțumim domnului Florin Rădulescu – Directorul Muzeului Municipal pentru găzduirea și încrederea acordată pentru posibilitatea desfășurări evenimentului în Muzeul Municipal

Foto:Cătălin Cojocaru – D3100 Nikon 18-55| f/3.5-5.6

GALERIE FOTO – CATALIN COJOCARU

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Echipa ECOAQUA Călărași a îmbrăcat astăzi de iarnă 3 copii

Published

on

Emoții în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru copiii județului nostru. Cei mai puțin fericiți au fost privilegiați astăzi și au primit atenția autorităților. Eduard Grama, directorul general al operatorului ECOAQUA Călărași a trăit emoții puternice alături de cei mici, care s-au bucurat de darurile oferite de operatorul regional de apă-canal. Un gest mic, însă frumos și plin de însemnătate, care a adus zâmbete pe chipurile celor fără ghetuțe.
Eduard Grama: „Micuți care au nevoie de o haină groasă, de ghetuțe care să înfrunte gerul, de îmbrăcăminte nouă și de îmbrăcăminte călduroasă. Noi le-am oferit toate aceste daruri cu promisiunea că le vom fi sprijin și pe viitor.

Continue Reading

Știri

Moș Nicolae a ajuns la copiii din comuna Fundeni

Published

on

Moș Nicolae a ajuns și la copiii din localitatea Fundeni cu peste 580 de pungi, toate pline cu bunătăți. Două școli și o grădiniță au fost vizitate de bărbos, prichindeii au fost răsplătiți după ce au recitat poezii și cântat versuri din cele mai iubite piese ale moșului.

Totodată, primarul Gheorghiță Cărtușanu a avut grijă și anul acesta de elevii silitori și cuminți din localitate, cărora le-a oferit o mini excursie în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru a se bucura pe deplin de atmosfera creată în jurul bradului.

Continue Reading

Știri

E-Distribuţie Dobrogea anunță întreruperi programate în județul Călărași

Published

on

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat unde vor avea loc întreruperi programate ale furnizării curentului electric pentru următoarea perioadă.

Întreruperea programată se va realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în condiții optime:
Marţi , 06 Decembrie 2022
Localitatea Roseți – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Localitatea Roseți, str: General Dragalina, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Constantin Brâncoveanu – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Localitățile: Independența, Vișini, Potcoava – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Joi , 08 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona IAS Drumul Supțire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Ulmeni, str. Merilor, Azimei, Nordului, Lalelelor, Argova și Garoafelor – întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Vineri , 09 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona Porcine Dragalina, zona IAS Drumul Suptire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00

Continue Reading

Cele mai accesate articole