Connect with us

Breaking News

Justițiarul de Berceni a ajuns în Călărași. Activistul a descoperit cazul unei fete de 13 ani însărcinate cu un băiat de 19 ani din Frumușani

Published

on

Justițiarul din Berceni, un cunoscut activist și apărător al victimelor infracțiunilor asupra minorilor, a scos la iveală un caz zguduitor în comuna Frumușani, județul Călărași. Ultima sa descoperire relevă o situație delicată în care o adolescentă de doar 13 ani a rămas însărcinată cu iubitul său, un tânăr de 19 ani.

Fata de 13 ani din București (Berceni) l-ar fi cunoscut pe băiatul de 19 ani din Frumușani în vara anului 2023. La câteva luni după ce s-au mutat împreună, fata a rămas însărcinată. Cei doi s-au pozat pe rețelele de socializare, moment în care tânăra viitoare mămică a postat o fotografie cu un test de sarcină pozitiv. A fost momentul în care Alexandru Constandachi, zis Justițiarul de Berceni, s-a autosesizat și a început verificările. 

Justițiarul de Berceni a ajuns în Călărași. Activistul a descoperit cazul unei fete de 13 ani însărcinate cu un băiat de 19 ani din Frumușani

Justițiarul de Berceni a ajuns în Călărași. Activistul a descoperit cazul unei fete de 13 ani însărcinate cu un băiat de 19 ani din Frumușani

În data de 16 ianuarie am văzut o postare pe Instagram a unei fete de 13 ani, postare ce arăta un test de sarcină ce ne făcea să înțelegem că fata rămăsese însărcinată. Cercetând situația mai amplu, am descoperit că fata, având 13 ani, a rămas însărcinată cu un individ de 19 ani. A plecat de acasă de câteva luni, de la părinți și s-a mutat în Frumușani. Am anunțat prin 119, la telefonul copilului , le-am explicat situație, apoi am încercat să aflu mai multe detalii.” – explică Alexandru Constandachi. 

Justițiarul de Berceni a ajuns în Călărași. Activistul a descoperit cazul unei fete de 13 ani însărcinate cu un băiat de 19 ani din Frumușani

Justițiarul de Berceni a ajuns în Călărași. Activistul a descoperit cazul unei fete de 13 ani însărcinate cu un băiat de 19 ani din Frumușani

După ce a aflat toate detaliile, activistul s-a pus la drum. În noaptea de 16 ianuarie, ora 22.30, activistul a plecat din Capitală spre localitatea Frumușani din Călărași. Ajuns la domiciliul părinților fetei, a contactat atât poliția, cât și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Călărași prin numărul 119.

M-am deplasat la fața locului în comuna Frumușani, am anunțat poliția prin 112. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției Budești unde au descoperit minora de 13 ani și majorul de 19 ani. Aceștia au fost duși la secție și s-a întocmit dosar penal pentru viol, iar pentru fată au anunțat DGASPC Călărași pentru cercetările de rigoare” a explicat Justițiarul de Berceni.

Minora, împreună cu iubitul ei și părinții acesteia, au fost escortați la sediul poliției din Frumușani pentru a da declarații și a clarifica circumstanțele

DOSAR PENAL PENTRU VIOL PE NUMELE TÂNĂRULUI DE 19 ANI

Din verificările efectuate de polițiști s-a constat faptul că minora ar fi plecat de la domiciliu, în luna noiembrie 2023, locuind în comuna Frumușani, județul Călărași, cu un tânăr, de 19 ani. Din cercetări a reieșit faptul că minora ar fi întreținut raporturi sexuale cu acesta. Polițiștii au sesizat D.G.A.S.P.C. Călărași, iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol” – a precizat IPJ Călărași într-un comunicat remis redacției noastre.

Advertisement

Modificări ale legislației penale (II): Legea nr. 217/2023

Breaking News

Călărași: Bărbatul care l-a înjunghiat pe iubitul fostei concubine a fost prins de polițiști. Fapta ar fi fost premeditată

Published

on

Atacatorul de aseară a fost prins de polițiști câteva ore după comiterea faptei. După ce l-a atacat pe bărbatul fostei sale concubine, a fugit din Călărași și a mers pe jos mai mulți kilometri, pe calea ferată, până aproape de comuna Stefan Vodă, unde lucrează ca paznic la o stație de apă.

Atacul sângeros care a avut loc vineri seara, în jurul orei 22:15, în zona Pescaru, pe Bulevardul 1 Mai, pare să fi fost premeditat. Fostul soț al femeii le-ar fi spus apropiaților că vrea să se răzbune, atât pe noul iubit al concubinei sale, cât și pe mama acesteia.

El a urmărit-o pe fosta sa concubină la locul de muncă. După ce și-au încheiat programul la restaurant, femeia și noul ei iubit, care lucrează în același loc, au plecat împreună. Afară i-a întâmpinat fostul concubin al femeii, care l-a atacat și a reușit să-l înjunghie de două ori pe bărbat. Ar fi vorba despre o răzbunare după ce fostul concubin s-ar fi certat cu femeia prin câteva mesaje.

Agresorul se numește Dumitru Florică și are 45 de ani.

“Ea este angajată la mine, s-a cuplat cu un bucătar de aici. Nu mai este cu acel bărbat de un an de zile. A găsit pe altcineva, acum… dragostea…” – a declarat patronul localului la care cei doi lucrau.

Advertisement

Suspectul a fost prins de polițiști și reținut preventiv pentru 24 de ore.

Victima, Zangorescu A., se află internată la Spitalul Județean Călărași și este sub supravegherea medicilor.

Continue Reading

Breaking News

Atac sângeros, din răzbunare, în Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Atac sângeros pe o stradă principală din municipiul Călărași, vineri noaptea, la ora 22:15. S-a întâmplat pe Bulevardul 1 Mai, în dreptul restaurantului Ludușanu din zona Pescaru. Un bărbat a fost atacat cu un cuțit și înjunghiat de două ori de către un alt bărbat, totul din cauza geloziei care a degenerat imediat după ce acesta și fosta concubină s-au certat.

Și-a urmărit fosta concubină la locul de muncă. După ce și-au terminat programul la restaurant, femeia și iubitul ei, care lucrează în același loc, au plecat împreună. Afară au fost întâmpinați de fostul concubin al femeii, care l-a atacat și a reușit să-l înjunghie de două ori pe bărbat. Ar fi vorba despre o răzbunare după ce fostul concubin s-ar fi certat cu femeia prin câteva mesaje.

Atacatorul ar fi, conform datelor disponibile în prezent, Dumitru Florică. Are 45 de ani și lucrează ca paznic la stația de apă din Ștefan Vodă.

Advertisement

Poliția a fost imediat anunțată, iar zona a fost împânzită de forțe de ordine. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul din Călărași. Potrivit primelor date, are două plăgi, una lângă inimă și cealaltă la unul dintre membrele inferioare.

Individul acuzat de săvârșirea acestei fapte a fugit și este căutat de polițiști. 

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Belciugatele: Amalia Bellantoni, bătută de vecini. Scenele șocante, transmise live pe TikTok

Published

on

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără, de 29 de ani, din comuna Belciugatele, județul Călărași, cu privire la faptul că o femeie i-ar fi  adresat injurii, iar soțul său ar fi fost agresat fizic de către soțul acesteia.

Polițiștii au stabilit că la data de 17 februarie a.c., în jurul orei 10:15, pe fondul unui conflict mai vechi și a unor discuții în contradictoriu, o femeie, de 42 de ani, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, de 56 de ani, și de soția acestuia, de 63 de ani.

Pe măsură ce conflictul a degenerat, cei doi soți ar fi fost agresați fizic de către femeia de 42 de ani, de soțul ei, un bărbat tot de 56 de ani, și de angajatul celor doi, un bărbat de 37 de ani.

La fața locului au sosit echipaje medicale, însă persoanele implicate au refuzat să primească îngrijiri medicale sau să fie transportate la spital.

În urma cercetărilor efectuate, femeia de 42 de ani a relatat polițiștilor faptul că în trecut a

Advertisement

r fi primit amenințări cu acte de violență din partea soților de 56, respectiv 63 de ani, însă a refuzat să depună plângere penală în acest sens.

De asemenea, toți cei implicați au refuzat să depună plângeri penale sau să se prezinte la sediul unității de poliție, ori să fie examinați medical.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare, cercetările fiind în prezent în desfășurare, sub supravegherea unității de parchet.

De asemenea, la data de 18 februarie a.c., în jurul orei 11:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Belciugatele au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 63 de ani, din comuna Belciugatele, județul Călărași, cu privire la faptul că un bărbat, de 56 de ani, împreună cu alte 3 persoane au intrat în curtea sa.

În fapt, 3 persoane de 56, 37 și 13 ani, precum și o a patra persoană, care a rămas neidentificată, ar fi venit având asupra lor obiecte contondente, cu intenția de a-l intimida pe soțul apelantei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, cercetările fiind continuate, sub supravegherea unității de parchet.

Advertisement

 

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate