Connect with us

Administrație

VIDEO. Planuri mari și proiecte pentru dezvoltarea comunei Grădiștea

Published

on

Vasile Matei, primarul comunei Grădiștea și-a propus pentru prima parte a acestui an să rezolve problema trotuarelor din satele Rasa și Cunești, iar bugetul folosit pentru aceste lucrări va fi din excedentul bugetar al anului 2020. Edilul este la primul și are o serie de proiecte demarate, iar o parte aparțin fostului primar Corbu. Despre toate aceste proiecte aflați în materialul de de mai jos. 

https://youtu.be/2yvZoAhwasM

Discutăm despre principalele proiecte de modernizare pe care dumneavoastră le-ați demarat sau de cele pe care le continuați, lăsate de fosta administrație. Vorbiți-ne despre cel mai amplu proiect pe care dumneavoastră îl demarați sau continuați.

Vasile Matei: Cel mai amplu proiect pe care îl continuăm este cel cu canalizarea, care este un proiect de valoare măricică, dar în aceeași măsură și cofinanțarea. Este foarte greu anul acesta pentru că bugetul este foarte redus, dar facem tot posibilul, până în toamnă trebuie să-l încheiem.

Advertisement

Câte străzi cuprinde acest proiect?

Vasile Matei:Cuprinde în jur de 20-25 de străzi. Am avut și străzi care n-au fost prinse în proiect. A trebuit să venim cu dispoziție de șantier și să suplimentăm din bugetul local valoarea. Ăsta ar fi cel mai amplu și cel mai costisitor.

Mai sunt proiecte, cum este căminul cultural, finalizarea cred că se va face în 50-60 de zile. Mai avem un mini stadion.

Ce s-a realizat la căminul cultural? Ne puteți vorbi despre incintele pregătite, despre spațiile puse la dispoziție?

Vasile Matei: Tot căminul cultural a fost reabilitat, în primul rând, biblioteca – reabilitată 100% și dotată. În al doilea rând, sala de spectacole, la care a fost modificată pardoseala și fiind un amfiteatru, s-au făcut alte poziționări, scena, sala de consiliu, la etaj – toate birourile și toate sălile mai mici au fost reabilitate. Tot, acoperișul, căldura, s-a băgat o centrală nouă. Toată clădirea a fost reabilitată și dotată, o lucrare benefică pentru comunitate.

Advertisement

Mai avem un mini stadion de fotbal care se va finaliza într-o lună, cel târziu două. Urmează să începem execuția unei săli de sport în curtea actualei primării, și, nu în ultimul rând, sediul primăriei. Suntem la stadiul în care aproape ieșim la suprafață, din subsol. Cred că spre sfârșitul anului sau începutul anului următor va fi gata.

Astea sunt proiectele pe care le continuăm, dar avem și o listă de proiecte pe care așteptăm să le depunem. Din ce am înțeles, o să apară într-o lună, două ghiduri pe diferite măsuri, trebuie să vedem unde ne încadram. Noi o să ne bazăm mult pe mediu. O să căutăm multe proiecte, am înțeles că sunt pentru un nou dispensar, iar construcția dispensarului actual este foarte veche, cred că este din anii 1900.

Va fi dispensar medical sau centru medical similar celui din Jegălia?

Vasile Matei:Va fi un dispensar rural, medical. Depinde și de proiect. Ca număr de locuitori ne-am încadra pentru un centru medical, ca număr de locuitori suntem aproximativ 5000. Trebuie să vedem ghidul și ce mai apare. Acum, din bugetul local, nu putem face mare lucru anul acesta. Dacă reușim să încasăm aproape tot ce ne-am propus, pentru că nu încasăm niciodată 100%… Cât % din buget ați încasat? În jur de 60-70%. Există o sumă? Da, în jur de 1.500.000 de lei.

Avem, între Cunești și Rasa, o porțiune de trotuar pe partea dreaptă Călărași-Oltenița care este doar din pământ.  Trebuie neapărat să facem un efort pentru a realiza acest trotuar între Cunești și Rasa. E vorba de 2 – 2,5 kilometri. Restul, din bugetul local, nu știu dacă vom prinde, dar trebuie să păstrăm o rezervă și pentru proiectele pe care le vom depune. Trebuie să plătim consultanța, proiectarea, avizele, și nu putem prinde tot acum pe investiții ca mai apoi să ne trezim că nu avem destui bani pentru proiectare, avize și alte documentații.

Advertisement

Ce alte ambiții aveți pentru anul 2021?

Vasile Matei: Noi avem pe baltă un canal, o gârlă, care a ajuns un focar pentru că s-a aruncat mult gunoi. Aici, tot printr-un program de mediu, ar trebui să colmatăm, să igienizăm zona. Acest canal a fost al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) și a fost predat unei federații care aparține domnului Baciu. Am luat legătura cu domnul Baciu, dânsul este de acord, dar nu se poate pentru că nu-l poate preda. Fiind o federație de irigații, a făcut un protocol cu ANIF. Printr-un parteneriat cu domnul Baciu, cu această federație și cu Primăria, ar trebui să accesăm un proiect prin care putem să igienizăm această zonă, foarte infectă în acest moment. Ați încercat să-i identificați pe cei care au aruncat sau aruncă în continuare? Da, încercăm. Am pus camere, am dat amenzi. Ce se întâmplă, cei care aruncă sunt tot cei care nu au bani să plătească. Gunoaiele reprezintă o problemă generală în comună.

Care e cel mai mare vis al dumneavoastră ca primar încă de la preluarea mandatului, până la finalizarea acestuia? Ce vă doriți cel mai mult să realizați?

Vasile Matei: În primul rând, îmi doresc să schimbăm mentalitatea cetățenilor pentru a menține comuna cât mai curată. Se aruncă gunoaie peste tot, cred că intenționat, dar avem platforme de gunoi în fiecare sat. Avem platformă de gunoi de grajd și avem platformă de gunoi reciclabil. Nu merg la platformă, ci aruncă cu 100 de metri mai înainte într-o vie. Aici este o problemă foarte mare cu cetățenii, dar încercăm să fim centralizați.

Mai sunt multe de făcut în comună, vrem să atragem investitori pentru a crea locuri de muncă. Pentru tineret, în ultimii 8 ani fotbalul a mers cât de cât în comună. Pe partea culturală, Grădiștea a fost pe primul loc în județ și am fost la concursuri naționale și internaționale cu ansamblul de dans. Dacă noi dăm drumul la ansamblul de dans, la căminul cultural se vor strânge vinerea și sâmbăta, atunci când sunt repetiții, câte 100 de copii. Trebuie să ne gândim la obiceiurile tradiționale și să le oferim cetățenilor un prilej prin care se pot mișca sau relaxa. O să facem și la școală concursuri de fotbal, handbal. La stadion se strâng in fiecare săptămână aproximativ 40 de copii, de la 8 la 14 ani. O să realizăm activități sportive și culturale. Aici trebuie să mișcăm puțin comuna pentru a ieși din zona această sedentară.

Advertisement

Care este colaborarea dumneavoastră cu postul de poliție din localitate?

Vasile Matei:Nu este nicio problemă. Colaborăm foarte bine cu postul și secția de poliție. Când am avut nevoie ne-au ajutat, și noi la rândul nostru vrem să instalăm două monitoare prin care toate camerele de supraveghere montate pe raza comunei să fie monitorizate de postul de poliție.

Aveți un mesaj de transmis locuitorilor acestei comunei?

Vasile Matei: De când sunt eu primar, nu știu dacă vreun cetățean care a venit la Primărie nu a fost servit. Eu sunt primar pentru toată lumea, nu contează culoarea politică. După cum reacționăm noi la problemele cetățenilor, așa îi rugăm și noi pe dânșii să ne ajute pentru că nu putem singuri să ordonăm comuna. Cu ajutorul cetățenilor o putem pune la punct. Le urez un Paște fericit și sănătate.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

VIDEO. Primarul Ciprian Olteanu, pregătit pentru viitorul comunei Unirea. Ce planuri are pentru următorii patru ani

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Într-un interviu acordat exclusiv site-ului Calarasipress.ro, primarul liberal al comunei Unirea din județul Călărași, Ciprian Andrei Olteanu, a dezvăluit rezultatele pimului său mandat. Astăzi este pregătit să continue munca pentru următorii patru ani.

La doar câteva luni de la preluarea funcției de primar, Olteanu și-a propus să redefinească standardele administrației publice locale. Cu un spirit deschis și o abordare sinceră față de comunitate, el a pus bazele unei administrații transparente și orientate către nevoile reale ale locuitorilor.

În retrospectivă, Ciprian Olteanu reflectă asupra perioadei 2020-2024 ca fiind una plină de schimbări pozitive.Am avut o ședință la momentul la care mi-am lansat candidatura pentru 2024 și am invitat oamenii din comunitate să discutăm. Am luat ziarul meu de campanie din 2020 și am citit împreună ce am promis atunci. Din 17 obiective în total am atins 16, unul nu am reușit să-l ating, dar acesta va deveni o prioritate pentru mine în mandatul următor”, a declarat primarul.

Advertisement

Cu un palmares impresionant de realizări și un angajament neclintit față de progresul comunității, primarul Olteanu se pregătește să-și continue misiunea de a aduce schimbări pozitive în comuna Unirea. Fiind cel mai tânăr primar din județul Călărași, aduce în mandatul său o viziune nouă, determinare și o doză generoasă de curaj.

Perioada următoare va fi una plină de provocări, dar și de oportunități imense pentru dezvoltarea comunei noastre“, a subliniat Olteanu. Pentru a afla mai multe despre planurile sale pentru următorii patru ani și pentru a înțelege cum intenționează să ducă mai departe agenda sa de progres și bunăstare pentru locuitorii comunei Unirea, vă invităm să urmăriți interviul video din acest reportaj.

Ciprian Andrei Olteanu este pregătit să scrie împreună cu locuitorii comunei Unirea o nouă poveste de succes și prosperitate în următorii patru ani.

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Două proiecte importante din Călărași, finalizate de Primăria Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primăria Municipiului Călărași a anunțat finalizarea a două proiecte finanțate din fonduri europene, după cum urmează:

Modernizare și extindere Corp B, Liceul Teoretic Mihai Eminescu din municipiul Călărași, județul Călărași, proiect finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10. Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritatea de investiții 10.1 Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv specific 10.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copiii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, apel dedicat învăţământului obligatoriu, Operațiunea B.
Investiția va contribui la asigurarea unui proces educațional adecvat, accesibil și de calitate pentru copiii municipiului Călărași, cu prioritate a celor care se află în risc sporit de abandon școlar și de părăsire timpurie a școlii. Grupul țintă este reprezentat de elevii, cadrele didactice și personalul tehnic din unitatea de învățământ, părinții elevilor, populația locală.
Valoarea totală a contractului de finanțare este de 2.766.876,37 lei cu TVA, din care finanțare nerambursabilă (FEDR) de 2.711.538,82 lei.

Modernizarea, reabilitarea si echiparea Colegiului Agricol „Sandu Aldea” Călărași, proiect finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4: Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4: Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectivul specific 4.5: Creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă.
Proiectul își propune să contribuie la asigurarea bazei materiale corespunzătoare pentru desfășurarea actului aducațional, aspect ce va crea condițiile esențiale pentru co-interesarea elevilor municipiului Călărași, pentru descurajarea absenteismului și reducerea fenomenului de abandon al școlii, pentru creșterea ratei de absolvire și tranziție spre niveluri superioare de educație.
Valoarea totală a contractului de finanţare este de 3.769.028,64 lei cu TVA, din care finanţare nerambursabilă (FEDR) de 3.675.743,51 lei

Advertisement

Continue Reading

Administrație

Noi proiecte de Hotărâre la CJ Călărași. Consilierii județeni, convocați

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Se convoacă Consiliul Judeţean Călăraşi în şedinţă ordinară, la data de 29 Aprilie 2024, ora 1200, în sala de şedinţe ”Mihai Arbagic” din municipiul Călărași, str. 1 Decembrie 1918, nr. 1, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1.Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drtept a mandatului de consilier județean al domnului Deculescu Valentin Dumitru nr.6759/15.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.6760/15.04.2024, ce urmează a fi avizat de Comisia Juridică;

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de executie a bugetului Judetului Calarasi si a situatiilor financiare la 31 decembrie 2023 nr.6981/17.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6984/17.04.2024, Raportul Direcției Economice nr. 6986/17.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

Advertisement

3.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului  Judetului Calarasi pe anul 2024 nr.7227/19.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.7229/19.04.2024, Raportul Direcției Economice nr.7230/19.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

4.Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii Consiliului Județean nr. 256/2023 privind transmiterea unui imobil, aflat în domeniul public al județului Călărași, din administrarea Direcției Județene de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Călărași în folosința gratuită a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ecomanagement Salubris Călărași nr.6655/11.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6656/11.04.2024,Raportul Direcției Economice nr. 6657/11.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

5.Proiect de hotărâre privind darea în administrare a 4 apartamente Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași nr.6535/10.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.6536/10.04.2024, Raportul Direcției Economice nr.6537/10.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării imobilului „Centrul de Dezinsecție Fundulea”, aflat în domeniul public al județului Călărași nr.2734/12.02.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 2735/12.02.2024, Raportul Direcției Economice nr. 2736/12.02.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării imobilului “Centru de Informare și Cooperare în Afaceri Călărași”, aflat în domeniul public al județului Călărași nr. 2975/14.02.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 2976/14.02.2024,Raportul Direcției Economice nr. 2977/14.02.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

Advertisement

8.Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași  a imobilului ce reprezintă “ Centrul de Recuperare de Zi pentru copilul cu dizabilități”, aflat în domeniul public al Județului Călărași  nr.7057/18.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 7058/18.04.2024,Raportul Direcției Economice nr. 7059/18.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

9.Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași  a imobilului ce reprezintă “ Locuința Maxim Protejată – Casa Lotus Ciocănești ”, aflat în domeniul public al Județului Călărași  nr.7132/18.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 7133/18.04.2024, Raportul Direcției Economice nr. 7134/18.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

10.Proiect  de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 152/2023 privind aprobarea acordului de parteneriat între Judeţul Călăraşi  și Judeţul Giurgiu  în vederea realizării și implementării Proiectului „Modernizare DJ 412-Vărăști-DN4” nr.6762/15.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.6763/15.04.2024, Raportul direcției Juridice nr.6764/15.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;  

11.Proiect de hotărâre privind includerea comunelor Fundeni, Gurbăneşti şi municipiului Călărași în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciarănr.6972/17.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6973/17.04.2024, Raportul Direcției Juridice nr. 6974/17.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia de Urbanism;  

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual județean pentru acordarea finanţărilor nerambursabile, valabil pe anul 2024 nr. 7380 din 23.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.7381/23.04.2024, Raportul Direcției Juridice nr.7382/23.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe și Comisia pentru Învăţământ, Sănătate, Cultură, Sport;

Advertisement

13.Proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei pentru protecția copilului Călărași nr.7389/23.04.2024, însoțit de Raportul Secretarului General al Județului Călărași nr.7390/23.04.2024, Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.7391/23.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia pentru Învăţământ, Sănătate, Cultură, Sport;  

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţionării serviciilor de consultanţă şi asistenţă juridică pentru realizarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes județean „Reabilitare şi modernizare DJ 412-Vărăști-DN4” nr.6208/04.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6209/04.04.2024,Raportul Direcției Juridice nr. 6210/04.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe și Comisia Juridică;

15.Proiect de Hotărâre privind aprobarea Acordului de cooperare între Județul Călărași din România și Raionul Hîncești din Republica Moldova nr.6844/16.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6845/16.04.2024, Raportul Direcției de Dezvoltare Regională și Relații Externe nr. 6846/16.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;

16.Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii nr.  9/2024 privind aprobarea proiectului ”Modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene DJ201B tronson DN31 – Ulmeni – Lunca (Ostrovu) – Frăsinet km 49+730 – km 81+290, DJ305 tronson Lunca (Ostrovu) – Lehliu Sat – Săpunari km 0+000 – km 33+529, DJ 313 tronson Săpunari – limită judeţ Ialomiţa km 28+700 – km 30+500 și DJ 309 – tronson Bogata – DJ 307A – Al. Odobescu – N. Balcescu – Zimbru (DJ 304) – Faurei – Danesti (DJ 303) – Nucetu (DN3)”, precum şi a indicatorilor tehnico-economici, faza Proiect tehnic” nr.6963/17.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6964/17.04.2024,Raportul Direcției de Dezvoltare Regională și Relații Externe nr. 7033/17.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe și Comisia de Urbanism;

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Călăraşi, in calitate de membru fondator, la înfiinţarea Asociaţiei – Organizație de Management al Destinației Județene „OMD DUNĂREA CĂLĂRAȘEANĂ” nr.7143/18.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.7144/18.04.2024, Raportul Direcției de Dezvoltare Regională și Relații Externe nr. 7145/18.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe, Comisia pentru Învăţământ, Sănătate, Cultură, Sport și Comisia Juridică;

Advertisement

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării devizului general al Obiectului 2 – Gospodărie de apa, stație de epurare, rețele exterioare, din cadrul obiectivului de investiții ”Corp nou DS+P+5E în incinta Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași” – Faza PT, precum și a sumei reprezentând finanțarea

de la bugetul local pentru realizarea Obiectului 2 nr.6816/15.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6818/15.04.2024, Raportul Direcției Tehnice nr. 6819/15.04.2024 ce urmează a fi avizat de  Comisia Buget-finanțe și Comisia de Urbanism;

19.Proiect  de hotărâre privind aprobarea devizului general pentru obiectivul de investiții „REFACERE ÎMPREJMUIRE ȘI AMENAJĂRI CURTE INTERIOARĂ – SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DR. POMPEI SAMARIAN,  CĂLĂRAȘI” nr. 7238/19.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.7239/19.04.2024, Raportul Direcției Tehnice nr.7240/19.03.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe și Comisia de Urbanism;

20.Proiect de hotărâre privind aprobarea sumelor forfetare de care beneficiază elevii care nu sunt şcolarizaţi în localiatea de domiciliu şi nu beneficiază de existenţa serviciilor de transport public nr.6840/16.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6841/16.04.2024, Raportul Direcției Tehnice nr. 6842/16.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Servicii Publice și Comerț;  

21.Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii nr. 244/2023 privind aprobarea Organigramei a Statului de funcţii și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Călăraşi nr.6989/17.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6990/17.04.2024, Raportul Comp.Direcției Management și Resurse Umane nr.6991/17.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe și Comisia Juridică;  

Advertisement

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea menţinerii desfăşurării activităţii  Direcţiei Comunitare de Evidenţă a Persoanelor a Judeţului Călăraşi nr.6473/09.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6474/09.04.2024, Raportul Comp.Guvernanță Corporativă și Instituții Publice Subordonate nr. 6475/09.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-finanțe;  

23.Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcții al Direcţiei Comunitare de Evidenţă a Persoanelor a Judeţului Călăraşi nr.6490/09.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6492/09.04.2024,Raportul Comp.Guvernanță Corporativă și Instituții Publice Subordonate nr. 6493/09.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget- finanțe;  

24.Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcții al aparatului de specialitate al Bibliotecii Județene „Alexandru Odobescu” Călărași nr.6829/16.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 6832/16.04.2024, Raportul Comp.Guvernanță Corporativă și Instituții Publice Subordonate nr. 6834/16.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget- finanțe și Comisia pentru Învăţământ, Sănătate, Cultură, Sport;  

25.Proiect de hotărâre privind stabilirea și acordarea unor stimulente financiare lunare medicilor din cadrul  Spitalului Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” Călărași pentru anul 2024 nr.7310/22.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr. 7311/22.04.2024, Raportul  Comp.Sănătate nr. 7312/22.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget- finanțe și Comisia pentru Învăţământ, Sănătate, Cultură, Sport;  

26.Proiect de hotărâre pentru aprobarea modificării și completării structurii organizatorice, a Organigramei, a Statului de funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Spitalului Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” Călărași nr.7330/22.04.2024, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC nr.7331/22.04.2024, Raportul Comp.Sănătate nr.7332/22.04.2024 ce urmează a fi avizat de Comisia Buget- finanțe, Comisia pentru Învăţământ, Sănătate, Cultură, Sport și Comisia Juridică;  

Advertisement

27.Diverse.

Continue Reading

Cele mai vizualizate