in

VIDEO. Marius Militaru, despre drumul de acces în Călărași: Ieri am reluat asfaltarea la acest drum, s-au turnat 300 de tone din primul strat de asfalt

Directorul adjunct al societății Drumuri și Poduri Călărași, Marius Militaru, a participat la o conferință de presă susținută la sediul PSD Călărași pentru a detalia etapele lucrărilor de modernizare și reabilitarea a drumului de acces din mun. Călărași, DJ 306A și a altor lucrări preluate de DPC Călărași.

Marius Militaru: Sunt director adjunct la Drumuri și Poduri. Prin intermediul acestei conferințe de presă, dorim să vă aducem câteva informații suplimentare referitoare la construcția drumul DJ306A. Ieri am reluat asfaltarea la acest drum, mai exact, s-au turnat 300 de tone din primul strat de asfalt. În următoarele zile, vom continua la al doilea și la al treilea strat de asfalt, care apreciem că va fi finalizat până la sfârșitul săptămânii actuale. De săptămâna viitoare, însemnând de Marți, 13 Aprilie, continuăm cu cel de al doilea și al treilea sfat de asfalt. Până la data de 20 Aprilie vom finaliza așternerea tuturor straturilor de asfalt. În continuare, îndemnăm participanții la trafic să aleagă rute ocolitoare în măsura posibilităților. Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Vasile Iliuță: Bugetul este foarte mic, asigură funcționarea Consiliului Județean doar 7 luni

VIDEO. Deputatul PSD Dumitru Coarnă: Am clarificat problema drumului DJ 411! Se lucrează conform contractului