“Restaurant Diana”, un restaurant cu o activitate de aprox. 9 ani în domeniul alimentaţiei publice și a serviciilor de catering. Duminică, 5 martie a.c. s-a întâmplat ceva. Ceva cât de cât familiar pentru acest restaurant. Doi angajați ai Detașamentului de pompieri au avut intenţia de a lua masa de prânz la acest restaurant. Nimic ieşit din comun, până acum. Aceştia, au precizat că doresc să ia mâncarea la pachet. Unul dintre pompieri şi-a comandat “Meniul Zilei”, însemând o porție de mazăre cu cartofi. Doar că, aici “DIANA RESTAURANT” are o mare problemă! A servit “Meziul Zilei”, adică o porţie de mazăre fermentată, proces ce intervine în momentul în care, mâncarea nu este păstrată în condiții optime de temperatură.
Voicu Gheorghe a mai susținut faptul că niciodată nu a mai pățit așa ceva, timp de 9 nouă ani de actvitate.
Cât de nebun să fii să servești mâncare stricată?!! Apropo, prețul unui meniu era de 10 lei, un preț ce te pune pe gânduri. Am luat legătura cu administratorul acestui restaurant. Domnul Voicu Gheorghe a declarat pentru “Călărași News” – faptul că ştie de această problemă, a mai ţinut să menționeze că, împreună cu angajatele din restaurant au mâncat din fasolea fermentată – “Nu, dom’le, mâncarea era bună. Ştii poţi face rău pentru 2 lei sau pentru 200 lei.
Nu am înțeles nici în acest moment la ce s-a referit când a afirmat aceste lucruri. Cert este un singur lucru, mâncare ieftină și proastă. Nu este posibil așa ceva! Cum să te duci într-un restaurant și să fii servit cu o porție de mazăre stricată.
De aici putem deduce mai multe lucruri. – Principalul motiv pentru care acesta servește mâncarea stricată clienților, fiind unul destul de simplu… Păstrează mâncarea rămasă de la evenimentele anterioare și o refoloseşte în prepararea altor preparate specifice restaurantului.
Stau și mă întreb un singur lucru. Oare câte ar mai trebui să se întâmple pentru a se lua măsuri?!!