in

PSD/ Deputatul Cristian Sefer, despre modificările aduse legislatiei privind ajutorul localităților urbane de dimenisiuni mici

Lista candidaților PSD Călărași pentru Camera Deputaților începe cu Cristian Sefer. Pentru Senat, lista este deschisă de Liviu Mușat. Prioritățile localității Budești au fost astăzi dezbătute de consilierii locali și demnitarii aflați pe teren.

Cristian Sefer:Toate propunerile au fost discutate ulterior cu locuitorii orașului, consultarea directă cu cetățeanul fiind cel mai important instrument în stabilirea priorităților și nevoilor cetățenilor.”

„Împreună cu Liviu Mușat și Darie Guriță ne-am întâlnit cu consilierii PSD din cadrul Consiliului Local Budești, să discutăm prioritățile localității pentru perioada imediat următoare. Am stabilit modificările legislative ce trebuie propuse pentru susținerea localităților urbane mici, respectiv măsurile concrete ce trebuie luate pentru accesarea fondurilor nerambursabile de către orașul Budești, expertiza domnului Mușat în accesarea și gestionarea fondurilor europene dovedindu-se de un real folos.

Echipa de candidați a PSD Călărași pentru Parlamentul României este cea mai bună și implicată echipă, combinând atât experiența parlamentară, expertiza în atragerea fondurilor europene, cât și apropierea de comunitatea locală. scrie parlamentarul călărășean pe pagina personală de Facebook

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Grav accident rutier pe DN3A între Perișoru și Ștefan cel Mare, soldat cu decesul unei persoane

VIDEO. Marian Iliuță, noul primar al comunei Vlad Țepeș a depus jurământul