in

Procesiune religioasă cu racla moaştelor Sfintei Mironosiţe Maria Magdalena

Sute de călărășeni au participat în perioada 3-5 septembrie la o Procesiune cu racla Sfintelor Moaște ale Sfintei Mironosițe și întocmai cu Apostolii Maria Magdalena, de la Mănăstirea Pantocrator din Episcopia Alexandriei și Teleormanului, spre închinarea și binecuvântarea credincioșilor, organizată, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, de Protopopiatul Călărași în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași.
Racla cu Sfintele Moaște a fost depusă în curtea Biserica ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena” – Volna. Sfânta Maria, cea numită Magdalena, a fost uceniţa şi mironosiţa lui Hristos cea dintâi şi cea mai mare decât toate mironosiţele şi purtătoarele de mir. Prăznuirea ei se face pe 22 iulie și, împreună cu celelalte femei, în Duminica Femeilor Mironosițe.
Vasile Iliuță: Duminică binecuvântată de Preasfințitul Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la Biserica “Sfinții Împărați Constantin și Elena” (Volna).
O bucurie pentru credincioșii care au participat la Sfânta Liturghie.
Zi cu gânduri curate!
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD/ Constantin Bîrcă: Început de an școlar – clopoțel de bucurie – nu cântec trist și monoton

PSD/ Deputatul Constantin Bîrcă: Oamenii au nevoie de adevăr, de măsuri urgente și concrete nu de înșelătoria celor ce le-au luat votul cu promisiuni deșarte