in , ,

Moțiune cu… scandal! MITING DE SUSȚINERE A MOȚIUNII DE CENZURĂ PNL LA CALARASI

O mie de susținători liberali s-au strâns astăzi după-amiază pe platoul din fața Prefecturii Călărași pentru a susține moțiunea de cenzură a Partidului Național Liberal.

Prim-vicepreședinta PNL, Raluca Turcan, le declară război total celor doi șefi ai Parlamentului. Motivul: ar fi încercat să boicoteze moțiunea de cenzură scrisă de liberali, „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, și depusă în Legislativ. – informează europafm.ro

Raluca Turcan susține că, în grabă, PSD-ALDE au stabilit ca moțiunea de cenzură să fie citită azi, de la ora 16.00, în Parlament, cum prevede procedura.

Pe de altă parte, reprezentanta PNL îi acuză pe șefii Senatului și Camerei Deputaților că au refuzat să stabilească un calendar pentru dezbaterea și votul asupra moțiunii.

Scandal …pe titlu

Moțiunea de cenzură numită „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, a fost depusă de liberali vineri la Parlament. Decizia a fost luată după ce guvernul a adoptat ordonanţa de modificare a Codului Fiscal.

„Această moţiune de cenzură vine în sprijinul celor loviţi şi minţiţi de guvernarea Dragnea – Tudose. Niciodată după anul 1989 o guvernare nu a ridicat împotriva ei atâtea categorii de români, functionari publici, angajaţi la stat, angajaţi în sectorul privat, pensionari, oameni de afaceri, ONG-uri, societate civilă. A fost un balon de săpun care s-a spart şi victimele au fost toţi cetăţenii României.”Raluca Turcan

 

Titlul moțiunii de cenzură a stârnit dispute între liberalii conduși de Ludovic Orban (PNL) și liberal-democrații conduși de Călin Popescu Tăriceanu(ALDE).

Senatorul Varujan Vosganian (ALDE) a declarat că titlul moţiunii este ridicol şi aduce aminte de recuzita nazistă. În replică, reprezentanții PNL i-au explicat că pentru alegerea titlului au parafrazat un proverb românesc („pentru unii mumă, pentru alții ciumă”). – se arată în articolul postat de europafm.ro

La protest au fost prezenți primari, consilieri județeni, locali, dar și directori de instituții publice. Daniel Ștefan Dragululin,  președintele  Organizație Județene PNL Călărași a  ținut un mic discurs referitor la actuala guvernare. Acesta nu era convins de culoarea săgeții partidului din care face parte, încurcând culorile săgeții. Dat fiind că mulți dintre directorii de deconcentrate și primari PNL cochetează cu partidul de guvernământ. Evenimentul a fost atent supravegheat de forțele de ordine, echipaje din cadrul Poliției Locale, Polițiția Județeană și Jandarmeriei.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Echipamente și utilaje electrice recuperate de polițiști

Un BMW a reușit să sară peste scuar, ulterior tampondu-se cu autoutilitară