in ,

Minora dispărută în ziua de Paște a fost găsită decedată în apele râului Argeș, la peste 2 km în aval fată de locul dispariției

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au căutat-o pe copilă începând de luni şi au cerut ajutorul populaţiei, dar marţi dimineaţă, fetiţa a fost găsită înecată, în râul Argeş. Poliţia va deschise dosar penal de moarte suspectă și se vor face verificări inclusiv cu privire la posibila neglijență părinţilor.

 

“Fetiţa a fost găsită decedată în apele râului Argeş la 2 km în aval faţă de locul dispariţiei. A fost deschis dosar penal, cercetări cu privire la împrejurările dispariţiei şi cauzele decesului”, a anunţat reprezentanta IPJ Călăraşi. “Dispariţia fetiţei a fost sesizată ieri la 112. Minora de 3 ani a dispărut din faţa locuinţei, unde se juca. Au fost efectuate căutări ample în cursul nopţii, inclusiv cu elicopterul”.

 

La căutări au participat Jandarmeria, ISU şi Poliţia de Frontieră. Un elicopter a survolat zona luni seară, fără să dea de copilă.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Asociația Elevilor din Călărași lansează conferința ”Alegerea ta, viitorul tau”

Reținut de polițiștii pentru conducere fără permis