Connect with us

Știri

Marin Adrian – Agent șef principal de politie în cadrul Biroului de Ordine Publica – Proximitate s-a stins fulgerător din viaţă la doar 50 de ani

Published

on

Poliţistii din Călărași sunt sunt în doliu după ce marți, 13 martie dimineața, un coleg de-al lor a murit. La doar 50 ani, Marin Adrian, Agent șef principal  din cadrul Biroului de Ordine Publică – Proximitate a  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, a decedat în urma unui infarct.
Pe parcursul activitatii sale in slujba legii, a fost un poliţist extrem de  apreciat în rândul colegilor, dar și de călărășenii care l-au cunoscut în decursul vieții.
 Marin Adrian  va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut ca poliţist de un înalt profesionalism si corectitudine.
––––––––––––––––––––––––

Cu inimile cernite de durere și cu regrete eterne, suntem profund îndurerați de trecerea în lumea celor drepți a bunului nostru coleg, agent șef principal de poliție Marin Adrian, un om care s-a dăruit carierei.

Un profesionist de excepție, un om de o mare noblețe sufletească, devotat profesiei de polițist, apreciat și respectat de toți colegii.

În aceste clipe de adâncă tristețe suntem alături de familia îndoliată!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Inspectoratul de Poliție Județean Călărăși

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole