in

Haine de “firmă” – fără documente de proveniență, confiscate de polițiști

Controale ale polițiștilor specializați în investigarea criminalității economice

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat în ziua de 23 iunie a.c., o acțiune pe linia combaterii evaziunii fiscale, precum si pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au constat o infracțiune de “punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare ”.

Au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare fără documente de proveniență, purtând însemnele unor mărci înregistrate.

Activitățile vor continua și în perioada următoare, obiectivul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Călărași: Brutarul pervers a fost reținut 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața Tribunalului cu propunere de arestare

Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, prins de anchetatori. A produs cele mai bune falsuri din istoria României