in , ,

Ziua Națională a României, sărbătorită în comuna Unirea, jud. Călărași

Manifestările prilejuite de împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire din 1918 in comuna Unirea au debutat cu arborarea drapelului naţional și au continuat cu programul artistic oferit de copiii Scolii Gimnaziale nr. 1 Unirea și slujba religioasa.

Au fost depuse coroane la Monumentul Eroilor. Primarul comunei,  Belu Florian a vorbit locuitorilor despre semnificația acestei zile și le-a urat tuturor sănătate, iubire, noroc, fericire și petrecere frumoasă.
„Este timpul ca noi toţi să fim uniţi și să privim cu încredere şi înţelepciune spre viitorul nostru comun…”
In încheiere toți cetățenii prezenți s-au prins in hora Unirii. Am pregătit 300 de portii de fasole cu cârnați, vin și țuica fiarta . Am fost mulțumit de receptivitatea cetățenilor . Au raspuns prezent invitatiei in număr foarte mare . Le mulțumesc pe aceasta cale și le transmit un călduros „La mulți ani!”

Evenimentul a început cu arborarea drapelului național, urmat de programul artistic oferit de copiii Școlii nr.1 din Unirea, iar finalul evenimentului a fost marcat de slujba religioasă oficializată de către preoții comunei. Peste 250 de locuitori ai comunei am avut alături al desfășurarea acestui eveniment. Evenimentul s-a desfășurat așa cum trebuia, în stil românesc.” – a afirmat primarul comunei Unirea, Florian Belu

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Biletele pentru spectacolul oferit de Fuego se pot cumpăra și pe 3 decembrie

Călărași: 1 Decembrie – Ziua Națională a României |FOTO