in

R. Pațurcă: “Am toată încrederea în forța echipei noastre și în potențialul nostru de a câștiga în septembrie!”

Salut și pe această cale decizia CEX de numire a domnului Paul Stănescu în fruntea organizației PSD Călărași ca președinte interimar, după retragerea fostului președinte al organizației, domnul Iulian Iacomi.


Sunt convinsă că secretarul general al PSD, Paul Stănescu, un om pe care îl cunosc foarte bine, fiind colegi în Senat, cu experiența politică a domniei sale, cu puterea sa organizatorică și cu dorința sa de a face ca județul nostru să revină la culoarea politică pe care a avut-o și în timpul căreia a cunoscut cea mai mare dezvoltare locală, va aduce un suflu nou în organizația noastră într-un moment important așa cum este startul campaniei electorale pentru alegerile locale din septembrie.

Mai avem două luni până la alegeri și ne așteaptă cel mai dificil examen electoral de până acum, un examen la finalul căruia Călărașiul va avea un președinte de Consiliu Județean și un număr de primării care să ne asigure majoritatea la nivelul județului. Suntem alături de candidatul nostru pentru funcția de președinte al CJ, domnul Vasile Iliuță, și alături de ceilalți candidați care vor face tot posibilul pentru câștigarea alegerilor în localitățile în care candidează, într-o campanie care se anunță a fi una extrem de disputată.

Pe de altă parte, cu susținerea pe care o avem acum de la nivelul organizației centrale, cu dorința noastră de a demonstra valoarea grupului nostru, cu încrederea pe care ne-o dau rezultatele obținute până acum, PSD Călărași are toate atu-urile să câștige aceste alegeri și să se poziționeze avantajos pentru alegerile generale.

Am toată încrederea în forța echipei noastre și în potențialul nostru de a câștiga în septembrie!

Președinte executiv al PSD Călărași
Senator Roxana-Natalia Pațurcă

2 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimă oră: Paul Stănescu, președinte interimar PSD CĂLĂRAȘI

Masca de protecție, obligatorie în aer liber și în Călărași