in

Ziua Copilului va fi organizată, anul acesta, prin parteneriatul Primăria Municipiului Călărași – Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație.

În acest sens, Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că, pentru manifestările legate de Ziua Copilului – 1 iunie 2018, pune la dispoziția comercianților posibilitatea de a desfășura activități, în centrul orașului, în anumite locații ce vor fi repartizate după primirea cererilor și analizarea lor.

Se vor accepta NUMAI activități de comercializare de:
– apă și băuturi răcoritoare
– înghețată
– vată de zahăr, gogoși și alte produse de patiserie
– porumb fiert/copt
NU se vor aviza favorabil cererile privind activități legate de terase, grătare, comercializare băuturi alcoolice, parc de distracții, trambuline, tobogane gonflabile, comerț ambulant de orice fel.

În curând veți afla și ce surprize au pregătit anul acesta, pentru copiii din Călărași, Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Județean Călărași prin Centrul Județean de Cultură și Creație, cu ocazia Zilei de 1 Iunie.

Primăria Călărași

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Acțiune de amploare pe raza a 6 județe – 30 de percheziții la persoane și firme bănuite de crearea unui prejudiciu 20.000.000 de lei, prin evaziune fiscală, cu mărfuri importate din China

Incendiu deșeuri pe Variantă Nord, în mun. Călărași. Focul a fost pus intenționat de câțiva locuitori