Connect with us

Breaking News

VREI O CARIERĂ ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

Published

on

Până la data de 25 mai a.c., se pot depune cererile de înscriere a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”, la structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliție județene, respectiv Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcție de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

Pentru admiterea la școlile de poliție, candidații pot depune cereri de înscriere până la data de 15 iunie a.c., tot la unitățile teritoriale de poliție.

Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:

  1. Academia de Poliție „ Alexandru Ioan-Cuza” București:

– Facultatea de Poliție – 305 locuri la frecvență, dintre care 8 pentru romi, 6 pentru maghiari și 4 pentru alte minorități, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenții care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);

– Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 locuri la frecvență.

  1. Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.300 de locuri (30 locuri pentru rromi, 10 locuri pentru alte minorități).
  2. Școala de Agenți de  Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj–Napoca – 300 de locuri (10 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorități).

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în zilele de luni până joi, între orele 09:00-11:00 – 13:00-15:00 și vineri între orele 09:00-12:00.

 

Mai multe date de interes pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, accesând linkul:

https://cl.politiaromana.ro/ro/cariera/oferta-educationala-si-admitere-2018 .

 

               Vă urăm succes și vă așteptăm în echipa noastră!

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole