Connect with us

Știri

[VIDEO]S-a „arat” pe strada Eroilor| Ca la noi, la nimeni…

Published

on

  • În acestă după-amiază, pe la orele 15:30, am primit câteva sesizări din partea persoanelor ce urmăresc activitatea noastă. Pe strada Eroilor domnește haosul și de debandada. În acestă zonă va fi construit un supermarket.  Probabil, cei ce se ocupa de acest proiect au uitat că se află pe o stradă din centrul orașului, uitând de bunul simț.
  • De-a lungul șoselei, zeci de metri de noroi, sunt împrăștiați de mașinile ce ies din zona unde se desfășoară proiectul de contrucție a supermarketului.  Foarte mulți oameni care trec pe acolo, sunt obligați să ocolească această zonă din cauza mizeriei ce se află pe trotuare, treceri de pieton și carosabil.
  • Chiar nu vede nimeni ce se întâmplă ? Autoritățile, GARDA DE MEDIU-COMISARIATUL JUDEŢEAN CĂLĂRAŞI, PROTECȚIA CONSUMATORULUI, POLIȚIA LOCALĂ, nimeni ?! Unde va ajunge acest oraș în ritmul ăsta? La sosirea nostră, un lucrător a început să fotografieze șoseaua, plină de noroi și echipa noastră, ajunsă la fața locului.
  • La scurt timp de la prezența noatră, și-au făcut apariția două ulilaje care au început efectiv să RĂZUIE carosabilul! Nu așa se face! Un alt muncitor, se afla pe cealaltă parte a drumului, aruncând noroiul și mizeria, de pe carosabil pe mormanele de zăpada de pe marginea drumului…
  • Sperăm ca cei ce se ocupă de „arat”, să nu uite de rotația culturilor, pentru a avea roade cât mai bogate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Echipa ECOAQUA Călărași a îmbrăcat astăzi de iarnă 3 copii

Published

on

Emoții în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru copiii județului nostru. Cei mai puțin fericiți au fost privilegiați astăzi și au primit atenția autorităților. Eduard Grama, directorul general al operatorului ECOAQUA Călărași a trăit emoții puternice alături de cei mici, care s-au bucurat de darurile oferite de operatorul regional de apă-canal. Un gest mic, însă frumos și plin de însemnătate, care a adus zâmbete pe chipurile celor fără ghetuțe.
Eduard Grama: „Micuți care au nevoie de o haină groasă, de ghetuțe care să înfrunte gerul, de îmbrăcăminte nouă și de îmbrăcăminte călduroasă. Noi le-am oferit toate aceste daruri cu promisiunea că le vom fi sprijin și pe viitor.

Continue Reading

Știri

Moș Nicolae a ajuns la copiii din comuna Fundeni

Published

on

Moș Nicolae a ajuns și la copiii din localitatea Fundeni cu peste 580 de pungi, toate pline cu bunătăți. Două școli și o grădiniță au fost vizitate de bărbos, prichindeii au fost răsplătiți după ce au recitat poezii și cântat versuri din cele mai iubite piese ale moșului.

Totodată, primarul Gheorghiță Cărtușanu a avut grijă și anul acesta de elevii silitori și cuminți din localitate, cărora le-a oferit o mini excursie în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru a se bucura pe deplin de atmosfera creată în jurul bradului.

Continue Reading

Știri

E-Distribuţie Dobrogea anunță întreruperi programate în județul Călărași

Published

on

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat unde vor avea loc întreruperi programate ale furnizării curentului electric pentru următoarea perioadă.

Întreruperea programată se va realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în condiții optime:
Marţi , 06 Decembrie 2022
Localitatea Roseți – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Localitatea Roseți, str: General Dragalina, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Constantin Brâncoveanu – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Localitățile: Independența, Vișini, Potcoava – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Joi , 08 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona IAS Drumul Supțire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Ulmeni, str. Merilor, Azimei, Nordului, Lalelelor, Argova și Garoafelor – întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Vineri , 09 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona Porcine Dragalina, zona IAS Drumul Suptire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00

Continue Reading

Cele mai accesate articole