in

VIDEO. Viceprimarul Dragoș Coman a făcut o donație pentru bătrânii din Căminul „Sfântul Antim Ivireanul”

Pentru că se apropie Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, tânărul nostru viceprimar de Călărași, Dragoș Coman, a vrut să aducă un moment de bucurie și un zâmbet pe fețele bătrânilor care beneficiază de serviciile Căminului de Bătrâni Sfântul Antim Ivireanul”. Dragoș Coman alături de un reprezentat al Asociației “Mâini Deschise” au fost în vizită la Căminul de Bătrâni și au oferit acestora aparatură de specialitate care să faciliteze deplasarea persoanelor care se confruntă cu probleme de deplasare, ori care nu o pot face din cauza vârstei înaintate.

Mai multe cadre din aluminiu și seturi de cârje au fost donate Căminului, bunurile au fost obținute cu ajutorul Asociației “Mâini Deschise”, o fundație cu vechime, care s-a făcut remarcată prin mai multe acțiuni umanitare desfășurate la nivelul județului Călărași. Totodată, reprezentantul echipei “Mâini Deshise” a subliniat faptul că exista o stânsă colaborare între această fundație și viceprimarul Dragoș Coman, care sprijină și ajută ori de câte ori este nevoie această fundație nonguvernamentală. Emoțiile bătrânilor au fost vizibile. Acestea au fost transmise cu multă ușurință către viceprimarul Dragoș Coman care a rămas din nou impresionat de poveștile de viață pe care le-a ascultat de la bătrânii aflați în grija statului. După momentele încărcate cu emoție și puțină tristețe, toți seniorii au mulțumit viceprimarului pentru vizita făcută și cadourile aduse.

L-am întrebat pe Dragoș ce importanță prezintă această categorie de oameni. Iată ce spune:

Sunt oameni care, după o viață de muncă au nevoi speciale față de cele pe care le avem noi, sau față de cele ale tinerilor în general. Trebuie să ne gândim la faptul că, de tot ce au făcut în viața asta beneficiem noi.  Ei ne-au făcut, ei ne-au crescut, ei au făcut tot ce vedem în jurul nostru. Din păcate ajungi într-un moment în care devii dependent de ceilalți. Asta este cel mai mare păcat al bătrâneții. Ori de câte ori putem face ceva, trebuie să facem. Nu neapărat să așteptăm să facă altcineva, sau autoritățile publice.

Consider că am încercat să aducem un strop de bucurie în inimile lor astăzi. Nu este ceva impresionant ceea ce s-a întâmplat, dar le-am văzut reacțiile când discutam despre condițiile din Cămin. Au zis că sunt mulțumiți și că le place acolo. Și-ar fi dorit în schimb să fie vizitați mai des de către familie și copii.  Referitor la donația făcută, aș putea spune că am adus cadre și cărucioare care să îi ajute la deplasare și mai multe seturi de cârje. Valoarea aproximativă ajunge în jurul sumei de 5.000 de lei. Donația este făcut cu ajutorul Fundației Mâini Deschise” – declară pentru Călărași Press, Dragoș Coman – viceprimar al mun. Călărași

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Et. 9: R. Boboc: Dacă intrăm concentraţi şi facem lucrurile aşa cum trebuie, cred că putem să câştigăm

Anunț angajare- două posturi – Primăria Vîlcelele