in ,

VIDEO/ Stadionul municipal din Călărași nu a fost omologat pentru Liga 1/ Termenul de licențiere a fost prelungit până pe 19

Exact cum era de așteptat, stadionul municipal din Călărași nu a fost gata pentru omologarea în Liga 1. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost până astăzi. La vizita comisiei din Liga Profesionistă de Fotbal s-a constat faptul că lucrările nu au fost finalizate, motiv pentru care omologarea stadionului nu s-a mai făcut astăzi. Lucrările de modernizare a stadionului din Călărași sunt gata în proporție de 70%, lucru confirmat de oficialitățile care s-au implicat în modernizare stadionului.

Administrația locală, cât și cea județeană au fost prezente la acest moment care ar fi trebuit să fie unul istoric. Din păcate, comisia din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, a stabilit clar că stadionul municipal nu îndeplinește toate condițiile impuse, iar lucrările nu s-au finalizat la termenul stabilit. Toate acestea au condus la stabilirea unui nou termen pentru verificarea lucrărilor, omologarea stadionului în Liga 1 este pe 19 iulie 2018.

Chiar și în ziua în care stadionul municipal „Ion Comșa” ar fi trebuit să fie omologat pentru ca echipa noastră să joace acasă, muncitorii din stadion, angajați pentru a executa lucrările de reabilitare și modernizare a stadionului munceau din greu. Și în timpul verificărilor comisiei din Liga Profesionistă de Fotbal, lucrările efectuate pe stadion nu s-au oprit.

Vizita comisiei a început puțin după ore 10.30, așa cum s-a stabilit. La discuții au participat: Florin Brișan – președintele A.F.C Dunărea Călărași, o comisie formata din 20 de jandarmi specialiști ai Inspectoratului de Jandarmerie care au evaluat măsurile se siguranță, securitate și acces în stadion, Marian Dinulescu, vicepreședinte CJ Călărași; Viorel Ivanciu – viceprimarul municipiului; Tudone Dumitru-jurist; Gheorghe Marian- director Direcția Tehnică a P.M.C.; Moldoveanu Marian – șef-serviciu S.P.P.S.V.C.; și câteva societăți comerciale care sunt într-o strânsă colaborare cu autoritățile locale din municipiul nostru.

Stadionul nu arată foarte bine, sunt mai multe lucruri de făcut pentru a se ajunge acolo unde și-au propus finanțatorii clubului de fotbal. Turnicheții se montau în timp ce comisia își desfășura activitatea pe stadion. Câteva alei erau asfaltate, se căra pământul scos în urma lucrărilor și alte lucruri ce țin atât de aspectul stadionului, cât și de necesitatea implementarii acestora.

Din discuțiile purtate între comisia  Ligii Profesioniste de Fotbal, administrația locală, județeană și conducerea clubului A.F.C. Dunărea Călărași au rezultat un nou termen stabilit pentru a se realiza o nouă evaluare a stadionului.

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Judeațean Călărași a participat la vizita organizată în stadion. Alături de președintele C.J. Călărași s-a aflat Daniel Drăgulin, edilul municipiului. Împreună au vizitat stadionul, au  schimbat idei și au tras concluzii comune. Ceea ce s-a făcut până la acest moment în stadion e bine.

Eforturile tuturor au fost recunoscute astăzi de reprezentanții LPF. Dacă vremea ne va fi partener bun, vom termina întreaga investiție în scurt timp. Mulțumesc celor implicați în tot procesul de modernizare, iar suporterilor le transmit sprijin și răbdare. Vom juca acasă în condiții optime.” – a afirmat Vasile Iliuță pe pagina oficială a instituției pe care o conduce

MATERIALUL VIDEO VA FI ÎNCĂRCAT ÎN CURÂND

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

De la 1 august călărășenii vor primi saci pentru colectarea materialelor reciclabile

Accident pe A2: Un tir încărcat cu kerosen s-a răsturnat