Connect with us

Sport

VIDEO/ Stadionul municipal din Călărași nu a fost omologat pentru Liga 1/ Termenul de licențiere a fost prelungit până pe 19

Published

on

Exact cum era de așteptat, stadionul municipal din Călărași nu a fost gata pentru omologarea în Liga 1. Termenul de finalizare a lucrărilor a fost până astăzi. La vizita comisiei din Liga Profesionistă de Fotbal s-a constat faptul că lucrările nu au fost finalizate, motiv pentru care omologarea stadionului nu s-a mai făcut astăzi. Lucrările de modernizare a stadionului din Călărași sunt gata în proporție de 70%, lucru confirmat de oficialitățile care s-au implicat în modernizare stadionului.

Administrația locală, cât și cea județeană au fost prezente la acest moment care ar fi trebuit să fie unul istoric. Din păcate, comisia din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, a stabilit clar că stadionul municipal nu îndeplinește toate condițiile impuse, iar lucrările nu s-au finalizat la termenul stabilit. Toate acestea au condus la stabilirea unui nou termen pentru verificarea lucrărilor, omologarea stadionului în Liga 1 este pe 19 iulie 2018.

Chiar și în ziua în care stadionul municipal „Ion Comșa” ar fi trebuit să fie omologat pentru ca echipa noastră să joace acasă, muncitorii din stadion, angajați pentru a executa lucrările de reabilitare și modernizare a stadionului munceau din greu. Și în timpul verificărilor comisiei din Liga Profesionistă de Fotbal, lucrările efectuate pe stadion nu s-au oprit.

Vizita comisiei a început puțin după ore 10.30, așa cum s-a stabilit. La discuții au participat: Florin Brișan – președintele A.F.C Dunărea Călărași, o comisie formata din 20 de jandarmi specialiști ai Inspectoratului de Jandarmerie care au evaluat măsurile se siguranță, securitate și acces în stadion, Marian Dinulescu, vicepreședinte CJ Călărași; Viorel Ivanciu – viceprimarul municipiului; Tudone Dumitru-jurist; Gheorghe Marian- director Direcția Tehnică a P.M.C.; Moldoveanu Marian – șef-serviciu S.P.P.S.V.C.; și câteva societăți comerciale care sunt într-o strânsă colaborare cu autoritățile locale din municipiul nostru.

Stadionul nu arată foarte bine, sunt mai multe lucruri de făcut pentru a se ajunge acolo unde și-au propus finanțatorii clubului de fotbal. Turnicheții se montau în timp ce comisia își desfășura activitatea pe stadion. Câteva alei erau asfaltate, se căra pământul scos în urma lucrărilor și alte lucruri ce țin atât de aspectul stadionului, cât și de necesitatea implementarii acestora.

Din discuțiile purtate între comisia  Ligii Profesioniste de Fotbal, administrația locală, județeană și conducerea clubului A.F.C. Dunărea Călărași au rezultat un nou termen stabilit pentru a se realiza o nouă evaluare a stadionului.

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Judeațean Călărași a participat la vizita organizată în stadion. Alături de președintele C.J. Călărași s-a aflat Daniel Drăgulin, edilul municipiului. Împreună au vizitat stadionul, au  schimbat idei și au tras concluzii comune. Ceea ce s-a făcut până la acest moment în stadion e bine.

Eforturile tuturor au fost recunoscute astăzi de reprezentanții LPF. Dacă vremea ne va fi partener bun, vom termina întreaga investiție în scurt timp. Mulțumesc celor implicați în tot procesul de modernizare, iar suporterilor le transmit sprijin și răbdare. Vom juca acasă în condiții optime.” – a afirmat Vasile Iliuță pe pagina oficială a instituției pe care o conduce

MATERIALUL VIDEO VA FI ÎNCĂRCAT ÎN CURÂND

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Handbal

Cupa FairPlay handbal fete, pe 17 Decembrie, la Călărași

Published

on

Călărasiul va găzdui pe 17 decembrie Cupa FairPlay la handbal fete (11 – 12 ani), competiţie organizată de ASC Tonus Călăraşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călăraşi şi Consiliul Local municipal Călăraşi.

“Astăzi m-am întâlnit cu Oana Bidaşcu şi Alex Cristea, doi dintre reprezentanţii clubului organizator, care au anunţat prezenţa la acest turneu a unor formaţii din Slobozia, Techirghiol, Buzău, Ţăndărei şi Galaţi.” – transmite primarul municipiului, Marius Dulce, într-o postare pe Facebook.

Meciurile se vor desfăşura în Sala Polivalentă şi în Sala de sport a Şcolii Tudor Vladimirescu.

Sunt convins că iubitorii acestui sport vor avea ce vedea!

 

Continue Reading

Sport

Dunărea, 0-0 la Constanța cu Farul 2

Published

on

În runda a 4-a din cadrul Ligii a 3-a, echipa pregătită de Gică Mihali a scos un punct din deplasarea de la Constanța.

Farul 2 și Dunărea au încheiat la egalitate partida din Complexul sportiv al Academiei Hagi.

Afumaţi (cu 9 puncte) a devenit noul lider și asta pentru ca a câștigat la Borcea cu Agricola, scor 2-0 iar Dunărea ocupă locul secund. Înainte Modelu este următorul adversar al Dunării. Călărășenii vor juca pe „Ion Comșa” cu Modelu pe 24 septembrie de la ora 17.00.

Rezultatele etapei 4, Seria 3, Liga 3:

Înainte Modelu – Gloria Albești 3-1

FC Voluntari II – CS Amara 1-1

Farul Constanța II – Dunărea Călărași 0-0

Agricola Borcea – CS Afumați 0-2

Recolta Gh. Doja – Gloria Băneasa 3-0

Au evoluat formațiile:

Farul II (antrenori Sorin Rădoi, Marius Axinciuc): Mușat – Mboko, Bîrzu (61 Calu), Dănuleasă (78 Stancu), Lazăr – Dumitrache, Iorga (78 Cocot), Mitulețu – Băceanu, Cojocaru, Pelivan. Rezerve neutilizate: Răfăilă – Tronea.

Dunărea Călărași (antrenor Gheorghe Mihali): Irimiea – Țenea, Mbei, Nwankwo, Primaru, Kanda, R Ivan, Apostol (78 Andrei), Dobre (57 Bosoancă), Vraciu, Nica (90+3 C. Ivan). Rezerve neutilizate: Șerban – Coleașă, Sîrbu, Miu, Lupu.

Au arbitrat: Eduard Ioniță (Tulcea) – Cosmin Vatamanu (București), Florin Iftode (Tg. Bujor, Galați).

Continue Reading

Sport

AFC Dunărea Călărași are un nou antrenor

Published

on

Acesta este GHEORGHE MIHALI, fotbalist român care a făcut parte din „Generația de Aur„ a Naționalei de fotbal ajungând până în sferturile de finală la Cupa Mondială din America, 1994.

Ca jucător Mihali are mai multe titluri câștigate cu Dinamo București dar și două Cupe ale României cu aceeași echipă.

După retragerea din activitatea de jucător, a devenit antrenor unde a pregătit echipe ca CSM Focșani, U Cluj iar ultima oară s-a ocupat de pregătirea echipei care a retrogradat în Liga a 2-a, FC Dinamo București.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Noul antrenor al echipei Dunărea Călărași este de părere că va avea parte de o mare provocare și că, pentru început, va fi nevoie de timp, răbdare și înțelegere. Însă, cu toate acestea, el și staff-ul său, vor face tot ce le stă în putere pentru a face o echipă bună care „să bată pe teren”.

Gheorghe Mihali își propune să facă din Dunărea Călărași o echipă ambițioasă și dedicată, care să ajungă la performanțe și la cât mai multe victorii. „Am venit aici să fac o echipă care să bată pe teren, (…) să dea totul pe teren, pentru că mie nu-mi place să pierd și să râdă toți de mine, mai bine îmi iau geanta și plec acasă”, susține Mihali .

De asemenea, obiectivele propuse pentru următorii 3 ani sunt și ele conturate clar. În primul an se va pune accent pe echipă, mai exact pe ceea ce ține de formarea și de consolidarea ei. Iar  în anul următor se dorește ca echipa să ajungă în divizia B, ca mai apoi, în al treilea an să se lupte pentru divizia națională.

În privința atingerii acestor obiective și a performanțelor așteptate, vor fi preluate atât baza sportivă a comunei Modelu, cât și hotelul aferent, pentru înființarea unei academii sportive dedicate AFC Dunărea Călărași , unde sportivii să-și desfășoare viitoarele antrenamente, stadionul de la Călărași urmând să fie folosit doar pentru meciuri și competiții.

“Sunt aici pentru a coopta tineri jucători din Călărași, nucleul trebuie să fie de aici.
Ce s-a întâmplă până acum la Dunărea nu mă interesează, important e ce vom face de aici inainte”, a declarat Mihali la întâlnirea de prezentare de la Consiliul Județean Călărași.

Continue Reading

Cele mai accesate articole