in

VIDEO. Spitalul Săpunari are o nouă conducere

O NOUĂ CONDUCERE LA SPITALUL DE PSIHIATRIE SĂPUNARI

Cristian Marin a devenit începând cu 1 decembrie noul manager al Spitalului de Psihiatrie „Săpunari”. Managementul spitalului va fi preluat interimar pe o perioadă de 6 luni, perioadă în care noul manager și-a propus să rezolve proiectele administrative, spune Cristian Marin în conferința de presă de astăzi de la sediul PSD.

„Unitatea spitalicească oferă îngrijire medicală și ambulatorie persoanelor din județele Călărași și Ialomița. Vreau să vă asigur că voi fi atent la ce se întâmplă atât din punct de vedere medical, cât și în ceea ce privește internările pe care le vreau de calitate și în beneficiul pacienților. Astăzi voi avea o întâlnire cu echipa de conducere prin care vom stabili împreună căile de acțiune din perioada următoare. ”, spune noul manager al Spitalului de Psihiatrie „Săpunari”.
Această schimbare își propune să aducă o nouă viziune asupra conducerii spitalului, mai menționează acesta.
Cristian Marin are funcția de director executiv al Centrului de Asistență Medico-Socială Călărași, instituție pe care o coordonează încă din luna octombrie a anului 2020.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Programul activităţilor specifice Sărbătorilor de Iarnă – 2021

VIDEO. Deputatul Coarnă, despre negocierile privind împărțirea funcțiilor în administrație. Parlamentarul prezintă alte nereguli descoperite