in

VIDEO. Societatea Drumuri și Poduri Călărași își va muta stația de asfaltare

Președintele CJC Călărași, Vasile Iliuță, a făcut o sinteză a mandatului pe care tocmai ce l-a încheiat și a vorbit despre prioritățile stabilite ce se impun noului mandat obținut în urma câștigării scrutinului din 27 septembrie 2020.

Șeful județului a stabilit prioritățile pentru Societatea DRUMURI ȘI PODURI CĂLĂRAȘI S.A., care și-a propus pentru anul 2020 să mute stația de asfaltare. În prezent, stația de asfaltare și baza de deszăpezire a societății DPC Călărași se află în zona Port Călărași.

Noua locație unde va fi amplasată Stația de asfaltare este str. Variantă Nord, între calea ferată și ieșirea către Siderca. Suprafața de lucru este de 3.5 ha, iar pe aceasta societatea și-a depozitat nisipul și sarea pentru sezonul rece din acest an.

Vasile Iliuță:Susținem toate ideile ce vin de la cetățeni, le discutăm și le punem în practică în formă legală. Suntem receptivi la toate propunerile venite, inclusiv pentru ca această pandemie să nu se amplifice mai mult ca acum. Am deblocat situația creată de dl Barbu de la Drumuri și Poduri care a stopat activitatea pe programul de reparații de infrastructură. Cei trimiși acasă sau în concediu fără plată au fost rechemați la muncă imediat după ce PSD a preluat prin Ion Samoilă conducerea interimară. Este vorba de drumul județean Vasilați, Mănăstirea, 403A. S-a intrat în normalitate.Mai avem de asfaltat în județ 120 km de pământ. La sfarșitul acestui mandat toate drumurile vor fi asfaltate. Am deblocat și neplățile de la DGASPC și vom debloca și plata transporturilor.”

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

53 de cazuri noi de coronavirus în ultime 24 de ore la nivelul județului Călărași

Bărbat de 47 de ani, salvat de polițiștii de frontieră călărășeni