in

VIDEO. Șobolanii și gândacii dintr-o locuință socială au impresionat-o aproape de lacrimi pe Simona Vlădică

VIDEO. Scene lacrimogene din partea candidatei PMP pentru CJ Călărași, Simona Vlădică…Gândacii și sobolanii dintr-o locuință socială au împresionat-o aproape de lacrimi…

Simona Vlădică nu se lasă de politică. A apărut din nou în această sferă și speră, ca măcar de această dată să reușească să impresioneze alegătorii. Metoda aplicată în toamna acestui an constă în prezentarea șobolanilor flămânzi care agresează familiile în apartamente și gândacii morți pe mobilier care zac de zile bune. Dovadă fiind praful neșters! Rușinicăăă!

Candidata PMP pentru funcția de președinte la Consiliu Județean a încărcat un clip video lacrimogen, prin care descrie condițiile precare din locuința “ingrijită” oferită de administrația locală. Filmarea principală este este realizată în toaletă, candidata fiind poziționată sub tocul ușii, iar pe fundal se observă o fereastră, câteva bucăți de faianță căzute și o chiuvetă. Pentru a fi sigură de faput că se face înțeleasă de toată lumea, Vlădică și-a montat două lavaliere (microfoane) pe gulerul cămășii. Bunătatea candidatei a durat fix un minut și 25 de secunde.

Vizibil impresionată de condițiile unei locuințe sociale oferite de primăriei, candidata PMP pentru CJ Călărași, Simona Vlădică s-a hotărât să trimită acasă pe Drăgulin și Dulce… urmăriți materialul!

Simona Vlădică descoperă și alte zone din municipiul Călărași, pe care le descrie ca fiind uitate de lume,  bla bla bla…! 

Doamna Vlădică, lăsați gândacii și șobolanii din casele oamenilor, veniți cu proiecte și viziuni care pot fi utile comunității …


Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă. 

 

Șobolanii din București vor fi vopsiți în galben, să creadă turiștii că-s Pikachu

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Explozie într-un apartament din Călărași, din cauza unei defecțiuni la aragaz

Lacrimi în PNL Călărași: Iliuță s-a întors la Consiliul Județean!