in

VIDEO. Sediu nou pentru Primaria Comunei Fundeni

Una din prioritățile primarului Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni pentru prima parte a acestui an constă în extinderea și reablilitarea sediului Primăriei Comunei Fundeni. Edilul social-democrat explică în materialul video că această reabilitare este necesară datorită numărului mare de locuitori din comună. Există un raport care arată că organigrama de funcționare trebuie adaptată în funcție de populația localității. Numărul locuitorilor a crescut în ultimii ani, iar organigrama, evident, s-a modificat. Volumul de muncă a crescut considerabil, iar fluxul de lucru este mai mare.  

Un alt aspect evidențiat de primarul Cărtușanu este acela al recompartimentării spațiilor și modernizarea sălii de ședințe. Tot ceea ce se realizează vine în sprijinul locuitorilor ce vor beneficia de serviciile de calitate oferite de funcționarii din echipa primăriei.

“Proiectele și bunăstarea celor din Fundeni au avut și sprijinul președintelui CJC, Vasile Iliuță. Dacă vorbim de investiții în drumul județean, acesta este util și celor din Plătărești, Gălbinași. Am văzut drumuri reabilitate la Radovanu, Gurbănești, Sărulești și Dragoș Vodă. Nu s-a ținut cont de culoarea politică. În comparație cu fosta conducere a CJC,  Iliuță a mișcat lucrurile bune benefice comunei noastre și județului

Gheorghiță Cărtușanu: „Am pregătit străzile pentru asfaltare. Mai avem doar 2 străzi str. Libertății și Mircea cel Bătrân de cca. 1,5 km. Nu vrem să depășim bugetul și ne preocupă să efectuăm lucrări de calitate.  Este vorba de circa 7 km lungime prin PNDL 2 realizate. Sunt multe de spus pentru care vreau să mai candidez.”

CĂRTUȘANU CANDIDEAZĂ ÎN CONTINUARE

Gheorghiță Cărtușanu: „Voi candida din nou! Îmi face cinste și sunt onorat să candidez pentru ei. Respect PSD, sunt primarul tuturor, chiar dacă locuitorii au alte preferințe politice. Datorită programelor PSD, toate localitățile s-au dezvoltat. Numai în Călărași se vede dezvoltarea peste tot. Apă, canalizare, asfalt, cămine culturale, terenuri de fotbal. Asta indiferent de orientarea politică a primarilor. Nimeni nu are ce să reproșeze. Ne uităm la noi. Cele 55 de localități au cunoscut o dezvoltare extraordinară, vă spun adevărul. Proiectele nu trebuiesc blocate. Mi-am onorat angajamentele electorale și am făcut proiecte importante, dar au durat mult. Așa este procedura. După asta am descoperit că nu mai au fost fonduri. Am continuat și am finalizat tot.

MESAJUL PRIMARULUI PENTRU COLEGII DIN PRIMĂRIE

M-am bucurat de o echipă de oameni tineri pregătiți profesional și devotați comunei noastre. Sper cu toată puterea mea că proiectele primăriilor nu vor fi blocate de vreun politician. Ei trebuie să se gândească la binele locuitorilor noștri.”

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Fundeni/ Gheorghiță Cărtușanu: "Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității" - Călărași PRESS
1 year ago

[…] racordare la apă-canal, asfaltare străzi și modernizarea iluminatului stradal din localitate. Citește acest articol: – VIDEO. Sediu nou pentru Primaria Comunei Fundeni Pentru că lucrurile se mișcă într-un ritm accentuat, primarul social-democrat a hotărât că […]

DOCUMENT. Nae Sinel se întoarce la conducerea primăriei Budești. Prefectura analizează situația

INTERVIU. Cum a reușit Nicoleta Dănuleasa să ajute cadrele medicale și să ducă mai departe afacerea alături de salariați