in

VIDEO. Răzvan Meseșeanu, noul membru al echipei PRO România, la Călărași

PRO România Călărași are un nou membru. Meseseanu Razvan s-a alăturat formațiunii politice pe care Victor Ponta o conduce din luna februarie a anului trecut. În urmă cu fix o lună, demisia lui Meseseanu Razvan din calitatea de vicepreședinte și de membru în cadrul Partidului Social Democrat a fost depusă la sediul PSD Organizaţia Judeţeană Călăraşi

Decizia fostului membru de a intra în PRO România a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă ce s-a organizat joi, 18 aprilie la sediul partidului din Calarasi.

„Într-o lună de zile, de când am anunţat că mă retrag din PSD, am meditat asupra ceea ce am de făcut în continuare. Au fost o serie de oferte şi m-am hotărât ca pasul pe care doresc să-l fac, să fie în ideea de a fi PRO. Că e şi PRO România, întâmplător numele unei formaţiuni politice, este cu atât mai îmbucurător. În rest, las să aprecieze fiecare membru al colectivităţii din judeţul şi municipiul Călăraşi, din fiecare localitate pe care o voi vizita împreună cu colegii mei să aprecieze ce am făcut. Să ne asculte ideile şi să fim cât mai mulţi la vot. Prima mea idee este să nu fim neapărat mulţi cu adeziune ci să fim mulţi cei care să voteze PRO România”  a declarat Răzvan Meseșeanu în cadrul conferinţei de presă care s-a desfășurat la sediul partidului.

Conferință de presă – PRO ROMÂNIA Călărași 18.04.2019

PRO România Călărași are un nou membru. Meseseanu Razvan s-a alăturat formațiunii politice pe care Victor Ponta o conduce din luna februarie a anului trecut. În urmă cu fix o lună, demisia lui Meseseanu Razvan din calitatea de vicepreședinte și de membru în cadrul Partidului Social Democrat a fost depusă la sediul PSD Organizaţia Judeţeană Călăraşi. Decizia fostului membru de a intra în PRO România a fost anunțată în cadrul unei conferințe de presă ce s-a organizat joi, 18 aprilie la sediul partidului din Calarasi.

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Joi, 18 aprilie 2019

Constantin Iacov, secretar general în cadrul partidului PRO România a participat la conferință și a declarat despre Răzvan Meseșeanu va fi alături de Cosmin Dragomir, astfel, cei doi vor forma o echipă ce va coordona activitatea politică a partidului la nivel județean.

„Începând de azi, s-a hotărât ca şi Răzvan să fie coordonator al PRO România Călăraşi. Împreună cu Cosmin Dragomir va trebui să lucreze la pregătirea alegerilor din 26 mai. Sperăm ca în următoarea săptămână să vină şi alţi colegi de-ai noştri de la PSD şi uşor – uşor să putem reclădi şi în Călăraşi social – democraţia, noi regândind-o ca un curent social – liberal al PRO România” – Constantin Iacov, secretar general în cadrul partidului PRO România

“Toți ne dorim ca România să se dezvolte și noi putem să contribuim la asta. Orice firmă care investeste; orice persoană care plătește taxe; orice profesor care educă sau orice medic care vindecă; orice sindicat care își apără membrii și orice ONG care luptă pentru schimbarea situațiilor existente; orice funcționar care trebuie să fie eficient în serviciul public și nu doar obedient față de partidul care guvernează.

Din păcate, opoziția politică este doar opoziție și nu alternativă. Noi nu vrem la guvernare înainte de legitimarea printr-un vot democratic. Prin prezența și activitatea noastră vom forța partidele clasice să sprijine proiectele noastre sau să se ducă în mod rapid spre zona extremă a electoratului captiv. Suntem constienți că există, și în politică la fel ca în sport, galerii de oameni care trăiesc doar pentru credința oarbă în propria echipă și pentru ura față de adversari. Însă cei mai mulți din societate își doresc acele proiecte echilibrate care să asigure stabilitate și predictibilitate în dezvoltare.

Referitor strict la Călăraşi vom realiza o analiză a structurii actuale: unde avem comunităţi în care s-a început munca politică şi ce le trebuie, unde suntem deficitari şi de ce, vom încerca să acoperim toate secţiile de votare cu oameni responsabili, care să înţeleagă foarte clar rolul din ziua votului şi noaptea numărării; vom organiza tot ceea ce înseamnă resursa umană şi materială pentru a avea şanse în lupta cu PSD, PNL şi celelalte forţe politice. Ne vom stabili responsabilităţi, zone şi termene până la care să acoperim misiunile PRO ROMÂNIA CĂLĂRAŞI. Nu ne va fi simplu nici nouă, dar nici adversarilor noştri cu noi, suflându-le în ceafă.

Vom iniţia întâlniri cu militanţii PRO, cu simpatizanţii acestui  partid, cu doritorii unei noi formaţiuni politice la care vor participa şi liderii naţionali Victor Ponta, Corina Cretu sau Mihai Tudose, protagoniştii listei PRO ROMÂNIA pentru Alegerile EUROPARLAMENTARE din 26.05.2019.” – declară Răzvan Meseșeanu în cadrul conferinței de ieri

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Comuna Jegălia va avea un Complex Pescăresc pentru Educație și Recreere

Dispensarul din Jegălia va fi dat în folosință