in

VIDEO. Primele filmări cu mașina tânărului dispărut din Dor Mărunt. Fratele băiatului face declarații

MARCU Dorin, un tânăr de 22 de ani din Lehliu Gară, a dispărut fără urmă în noaptea de 20/21 noiembrie 2019, la scurt timp după ce a părăsit locuința unui prieten din Dor Mărunt, unde și-a petrecut timpul  înaintea dispariției. Nu a mai fost de găsit după ora 01.30 noaptea. 

DISCUȚIE APRINSĂ CU IUBITA MINORĂ

A plecat din casa amicului după ce a avut o discuție aprinsă la telefon cu iubita lui minora, care se afla în internatul unui liceu din municipiul Călărași. Motivul scandalului nu se cunoaște cu exactitate. Marian MARCU, fratele băiatului dispărut spune că intre cei doi a apărut un conflict din cauza unor cuvinte vulgare folosite de iubita lui. Băiatul nu ar fi fost deacord cu un astfel de limbaj și de aici ar fi pornit cearta.

Prietenii acestuia spun că au stat toți împreună și s-au distrat la un grătar până aprope de miezul nopții. Puțin după ora 12 noaptea toată distracția s-a terminat, iar aceștia s-au băgat la somn. Dorin ar fi urcat în mașina puțin după ora 01.00. A luat două țigări, un suc și s-a făcut nevăzut.

DAT DISPĂRUT DE TATĂL SĂU LA O ZI DISTANȚĂ

Dispariția tânărului a fost dată de tatăl său, lucru ce s-a întâmplat la două zile, pe 22 Noiembrie , în condițiile în care tânărul este de negăsit din noaptea de 20/21 noiembrie. Mai multe echipe de oameni din localitate, rude, prieteni și cunoscuți au pornit în căutarea tânărului. Au fost verificate zonele din apropierea localității Dor Mărunt, dar și drumul de legătură dintre Dragoș Vodă și Cuza Vodă.

MAȘINA APARE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

https://youtu.be/Dbs5T4-Uk3A

Autoturismul marca Citroen C3 înmatriculat în România cu numerele AR 77 RAL a fost surprins pe camerele de supraveghere de la o spălătorie din comuna Dragoș Vodă. Ora afișată de softul DVR-ului nu este cea exactă.

Captură ecran/ spalatorie auto Dragoș Vodă

ULTIMA LOCAȚIE – “DRAGALINA, CĂLĂRAȘI 19 h ÎN URMĂ”

Ultima locație a tânărului dispărut a fost dată în localitatea Dragalina, județul Călărași. Fratele lui Dorin, Marian MARCU, a încercat să localizeze telefonul prin diferite mijloace, iar una dintre variantele folosite de acesta a fost prin aplicația Facebook, “prieteni în apropiere”, iar mesajul pe care l-a citit afișat fiind unul de genul: “Dragalina, Călărași – 19h în urmă“.

https://youtu.be/dV6LjWanCIk

A VENIT DIN ARAD SĂ-ȘI GASEASCĂ FRATELE DISPĂRUT DIN CĂLĂRAȘI

Marian Marcu a venit din Arad pentru a-și găsi fratele care este de negăsit de 5 zile. A condus peste 700 de kilometri pentru a lua la pas fiecare drum și stradă din localitățile călărășene. Este obosit și nesigur pe anchetatorii care se ocupă de dispariția fratelui său. Astăzi a lipit afișe prin tot municipiul Călărași, cu sperața că cineva îl va recunoaște pe Dorin pe undeva. O femeie din București l-a sunat pe tatăl celor doi, ieri, să-l anunțe că a văzut un băiat în STB care semăna foarte bine cu băiatul căutat. Încă nu se știe nimic concret.

Fratele cel mare al lui Dorin spune că se plimbă de vreo 3 zile cu o mașină înmatriculată în Arad, pe străzile din Călărași, dar nu l-a oprit niciun echipaj de poliție, nici măcar pentru o verificare de rutină. Spune că poliția ar fi trebuit să intre măcar la bănuieli cand vede o mașina ce are aproape aceleași numere de înmatriculare cu o mașină dată în consemn.

Știrea inițială: Lehliu Gara- Dorin, un tânăr de 22 de ani a dispărut fără urma

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 7

Upvotes: 4

Upvotes percentage: 57.142857%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 42.857143%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mesajul transmis de PSD Călărași după turul II al alegerile prezidențiale

Calarasi: Accident rutier, cauzat de un șofer beat la volan. Patru mașini implicate