in

VIDEO. Noi sensuri giratorii în municipiul Călărași

Municipiul Călărași va avea un nou sens giratoriu . Administrația locală prin Comisia pentru Siguranța Circulației Călărași a adoptat, luni 8 februarie, un proiect ce privește montarea unui sens giratoriu temporar in intersecția de la “5 Calarasi”. Marius Dulce, primarul municipiului Călărași a oferit detalii și informații suplimentare despre realizarea acestui proiect ce urmează a fi realizat.

Consilierul local Costin Mirescu din partea USR a scris pe pagina de Facebook despre această schimbare temporară ce va avea loc în următoarea perioadă.

Principala propunere care a fost adoptată a fost amplasarea unui sens giratoriu temporar în intersecția de la 5 Călărași (Str. București cu Bd. Cuza Vodă). E vorba de un sens giratoriu temporar (cu balize de plastic), similar celui de la intrarea în oraș dinspre Slobozia.

Primarul Marius Dulce: Vă pot spune că deocamdata am luat în calcul realizarea a două sensuri giratorii despre care vorbim, însă anul acesta vom amplasa un sens giratoriu de tip balizat în zona “5 Călărași” pentru a vedea cum funcționează, această intersecție fiind foarte aglomerată. În felul acesta vom putea dezvolta si alte sensuri giratorii în Călărași. În aprpximativ o lună, o lună și ceva va fi realizat. În buget am trecut și sensul giratoriu de pe strada Sloboziei, acesta fiind deja funcțional. Vom lua avizele și trecem la treabă și îl vom face funcțional”

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Deputatul Dumitru Coarnă (PSD) susține o nouă declarație politică: 6 milioane de hectare de pământ ROMÂNESC sunt în primejdie de a fi vândute străinilor

PSD/ Senatorul Nicușor Cionoiu, despre Ziua Mondială a Sănătății: Se depun eforturi pentru modernizarea și transformarea Spitalului Județean