in

VIDEO. Noi drumuri se asfaltează în comuna Borcea

În comuna Borcea și în acest an lucrările de asfaltare a unor drumuri sunt la ordinea zilei. Practic se lucrează cu spor încă de anul trecut la acest capitol. Implicarea administrației se dovedește prin realizarea proiectelor la termen prin respectarea tuturor cerințelor.
Sâmbătă, 5 iunie a.c., primarul Aniel Theodor Pațurcă a ieșit la muncă, astfel s-a asigurat că toate lucrările se desfășoară conform graficului. Edilul s-a alăturat muncitorilor și utilajelor care efectuau lucrări de defrișare a vegetației crescute pe ulițele ce urmează a fi asfaltate.
Chiar dacă astazi este zi liberă la primarie, utilajele defrișează si redau circulației străzi impracticabile sau greu accesibile. Să nu uităm cum arătau străzile in comuna!
Asfaltam toate străduțele (ulițele) exact cum am promis!”scrie primarul Aniel Pațurcă pe o rețea de socializare
“Vreau să continuăm un alt proiect – amenajarea de șanțuri de captarea apei pluviale în comuna Borcea. Avem o parte din comuna noastră, și aici mă refer la câteva străzi cu un grad de înclinare foarte mare, peste 7% pantă de înclinare, și necesită o urgență maximă pentru a face și șanțurile de captare a apei pluviale și intrările prin rigorile carosabile în curțile cetățenilor. Sper ca anul acesta să reușim să mai facem încă 20 de străzi cu acest proiect și să-l ducem la finalizare. Toate străzile care au fost asfaltate, în cel mai scurt timp cu putință, urmează a se face aceste șanțuri de captare a apei pluviale unde se inundă gospodăriile la ploile torențiale.” – declara primarul Aniel într-un alt interviu acordat Călărași PRESS
Primarul comunei Borcea, Aniel Theodor Pațurcă: “Vreau să asigur toți cetățenii din comuna Borcea că administrația publică locală, în special primarul și tot ce înseamnă aparatul de specialitate al primarului, va fi în slujba cetățeanului și pentru cetățean 24 din 24. Vreau să le mulțumesc pentru votul acordat, pentru a continua proiectele începute, și pentru a avea în fruntea comunității din Borcea un primar tânăr, cu suflet mare, un primar alături de cetățenii din comunitate pe care, pe această cale îi salut, îi iubesc și îi respect toată viața mea.”
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Călărași: S-a ales cu dosar penal după ce a montat un cort pe partea carosabilă, împiedicând circulația pe drumul public

Dunărea Călărași pierde și returul barajului cu FC Voluntari și rămâne în Liga 2