in

VIDEO. Incendiu puternic pe strada Dunărea. Au ars mai multe anexe, printre care un bar un atelier de tâmplărie PVC

Miercuri seara, în jurul orelor 20.40, în municipiul Călărași, pe str. Dunărea din Călărași a avut loc un incendiu violent care a cuprins mai multe anexe ale unei societăți comerciale, printre care, un bar, o tâmplărie PVC, o vopsitorie auto, în trecut, spațiul era folosit ca service auto.

Apelul prin sistemul unic a fost facut la puțin timp după producerea incendiului. La fața locului au sosit pompierii militari din cadrul ISU Călărași, care au acționat cu 6 autospeciale de intervenție, un echipaj SMURD pentru transport victime multiple, echipaje de poliție din cadrul IPJ Călărași și echipaje ale jandarmeriei din cadrul IJJ Călărași.  Prezent la fața locului a fost și edilul municipiului, Daniel Ștefan Drăgulin care a ajuns înaintea reporterilor noștri!

Viteza cu care focul s-a extins a fost una foarte mare. Flăcările de câțiva metri înălțime au afectat balcoanele blocului M12, etajele 1, 2 și 3. Se pare că în interior au existat mai multe butelii care au explodat în timpul incendiului. Bubuiturile au fost simțite în tot cartierul. Intervenția pompierilor a durat peste 3 ore și jumătate. Pe tot parcursul nopții, o autospecială de pompieri din cadrul ISU Călărași și un echipaj de poliție au supravegheat zona pentru a evita un nou incendiu.

Peste 25 de pompieri au intervenit și au luptat pentru stingerea acestui incendiu devastator. Panica locatarilor a fost mare, oamenii erau speriați din cauza conductei de gaze care trecea chiar prin spatele unei anexe din bar. Din fericire, în eveniment nu au fost înregistrate victime.

Pagube în valoare de 100.000 lei și bunuri salvate în valoare de 700.000 lei

Nu s-a stabilit cauza care a produs incendiul devastator. Pompierii și poliția au format o comisie care analizează toate aspectele ce țin de producerea acestui incendiu.

Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călărași: În incendiu au fost distruse bunuri în valoarea de 100.000 de lei (televizoare, combină audio, camere de supraveghere, centrală termică, aer condiţionat, mobilă, electrocasnice, profile PVC, utilaje, un autoturism (distrus 100%) şi un alt autoturism (distrus 20%). Valoarea bunurilor salvate a fost de 700.000 de lei. Focul a avariat şi faţada blocului M12 (etaj 1,2 și 3). Patru balcoane au fost distruse de flăcări. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de lipsa unei căi de acces între bar şi blocurile din zonă, pompierii au putut să intervină doar de pe strada Dunărea. Incendiul a fost stins în jurul orei 24:00.

 

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gheorghe Drăgănică, noul director DGASPC Călărași

Primarul din Gălbinași a terminat de asfaltat comuna! Vrea să construiască 4 blocuri pentru persoanele nevoiașe