in ,

VIDEO. Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Călărași. Accidentul, surprins de o cameră de bord

Accident şocant surprins în municipiul Călărași de o cameră de bord. Evenimentul rutier s-a petrecut pe prelungirea Bucuresti, pe sensul Orizont- Tenaris, la ora 17.33, conform datelor noastre. O femeie în vârstă de 55 de ani a fost accidentată în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Imaginile vă pot afecta emoțional.

În autoturismul implicat în accident se afla un bărbat la volan, soția acestuia în dreapta și un copil minor pe bancheta din spate.

După momentul impactului, autoturismul Opel a sărit pe scuar, ajungând parțial pe sensul celălat de mers. Din declarațiile martorilor se înțelege că șoferul auto din Opel ar fi fost distras de un alt conducator ce se afla în spatele autoturismului care insita să depășească…atenționându-l cu “flash-uri”.[n.r. – se observa în video cu șoferul care a surprins evenimentul rutier a revenit pe banda 1 pentru a-i face loc conducătorului auto din Audi]

Femeia a fost transportată la spital unde primește îngrijiri medicale. Se pare ca victima nu a suferit fracturi, ci doar echimoze[zgarieturi].

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, dar nu consumaseră alcool.

4.6 8 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mașinile cu volan pe dreapta aduse din Marea Britanie nu mai pot fi omologate în România de la 1 ianuarie 2021

LISTA țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din Italia trebuie să stea în carantină