in

VIDEO. Eduard Grama, despre prefectul Barbu: “Este un incompetent!”

 

Eduard Grama: Reprezentantul statului este actualul prefect, Valentin Barbu, fost vice-președinte al Consiliului Județean, cel care avea în urmă cu patru ani în subordine Spitalul Județean Călărași. La momentul respectiv, era interesant spitalul, dar doar pentru achizițiile care se făceau. Acest om a avut spitalul în subordine 3 ani. S-a văzut o neimplicare totală, iar în acest moment, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, nu se implică cu absolut nimic. Nu merge la prim-ministru, nu merge la Arafat și întreb. Care este rolul dumnealui în teritoriu? Gândește dumnealui pentru județ, sau primește liste cu ce gândesc alții și pune în aplicare ce gândesc alții? Singurul mod prin care vrea să iasă în evidență este prin a bloca orice sumă pe care CJ o poate da atât municipiului, cât și primăriilor. Banii care pleacă din CJ, pleacă pentru nevoile care sunt actual în județ, inclusiv pentru pandemie. Nu pentru interesele proprii. Barbu nu face absolut nimic, o incompetență totală, iresponsabil din toate punctele de vedere. Care este rolul lui, doar să își ia salariul?

Este un dezastru la un nivel județean. Bani nu sunt, spunea dumnealui, pentru salarii. Anul trecut, din fondul de rezervă al CJ, s-au alocat circa 12 milioane de lei către Spitalul Județean Călărași, Spitalul Municipal de la Oltenița, bani care au venit pentru a preveni această pandemie. Spitalul Județean a depus proiectul pe POIM, și în câteva săptămâni semnăm contractul de finanțare. Banii ăștia se recuperează. Au fost situații neprevăzute, situații care au fost acoperite din bugetul CJ, nu din ce visează Barbu și Pandea.

Ciprian Pandea, în loc să ia partidul la București și să fugă, ar trebui să vadă situația reală a Călărașiului. Barbu, în loc să stea ascuns în biroul lui, sa atace hotărârile de CJ și să-și dea cu părerea, ar trebui să vină cu soluții. De-aia e prefect.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Managerul SJU Călărași, Bogdan Mihai: Statul ar fi trebuit să fie foarte implicat în tot ceea ce înseamnă problemele cu care noi ne confruntăm

VIDEO. Managerul SJU Călărași, Bogdan Mihai: “Unitatea medicală va intra în colaps și, într-un final, va exploda..”