in

VIDEO. Drumuri și Poduri Călărași prezintă flota de intervenție pentru deszăpezire 2021

Societatea Drumuri și Poduri Călărași și-a prezentat astăzi, 25 noiembrie a.c., flota de utilaje și autospeciale pregătite pentru iarnă, în prezența președintelui CJC, Vasile Iliuță și a echipei de specialiști din subordinea instituției.

52 de utilaje sunt pregătite de intervenție pentru sezonul 2021-2022, dintre care 36 se află în proprietatea societății drumarilor județeni. Societatea a stabilit ca flota să fie impărțită în cinci locații.

Pentru deszăpezirea din sezonul 2021-2022 sunt pregătite 52 de utilaje de deszăpezire, din care 36 aparțin societății aflate în subordinea CJ. Utilajele sunt situate în cinci locații din județul Călărași. Drumarii au pregătit peste 300 de tone de sare și material antiderapant.

PREFECTUL JUDEȚULUI A LIPSIT DE LA PREZENTAREA FLOTEI

Vasile Iliuță a precizat, printre altele, că l-a invitat și pe prefectul județului, Valentin Barbu, să ia parte la vizita flotei, însă acesta nu a venit.  Directorul adjunct al societății Drumuri și Poduri, Marius Militaru, a afirmat că județul a fost împărțit în cinci zone de unde vor pleca utilajele în teren.

Raul Moise, șeful parcului auto, a declarat că utilajele sunt aduse din aeroporturile de la Viena și Berlin, acestea fiind dotate cu aspiratoare și perii ( mături). De asemenea, o parte din dotare a aparținut armatei austriece.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cazul copilului electrocutat pe un vagon de tren

INCIDENȚA COVID-19 ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI