in

Polițiștii călărășeni au aplicat peste 300 sancțiuni contravenționale, iar 25 de conducători auto au rămas fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Rusalii, astfel încât întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de aceste zile.  

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat peste 50 de infracțiuni și au aplicat 321 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste130.000 lei.

În perioada 14 – 17 iunie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 3 acțiuni și s-a intervenit la 209 evenimente, dintre care 204 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 56 de infracțiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au intervenit și au aplicat 321 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 138.165 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 9 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 25 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Mulțumim cetățenilor care respectă legea, contribuind astfel la creșterea siguranței comunității din care fac parte.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Un bărbat s-a urcat pe stâlpul publicitar de la Brico Dépôt cu gândul să-și pună capăt zilelor. Pompierii și forțele de ordine intervin

Anunț – Drumuri și Poduri S.A scoate bunuri casate la licitație